Letudok fogyni ezzel az étrenddel? Sok segitséget kérek mert nem tudom tanácstalan vagyok először csinálnám ujra 1 év után!
Suliba járok, menzás nem vagyok, 65 kiló vagyok és 55 akarok lenni!
Tehát reggelim: egyszendvics ami sonka,zöldségekkel és kifli(tk. kiörlésű 1db)
tizóraira: alma általában vagy egy körte.
hazaértem akkor eszek ami 15-16 fele van akkor olyat eszek hogy párolt zöldség, egy pohár danon, egy db gyümölcs, egy tál saláta nyersen..tehát figyelek ne legyen zsiros már délután meg szénhidrát dus az étel:)
vacsira: répát,tojást, saláta,zöldségek ..
ezt csinálnám honapokig amig nem menne le a kilo!
Ötletek??
"tehát figyelek ne legyen zsiros már délután meg szénhidrát dus az étel:)" - viszont a megmaradt 3. makrotápanyagból, a fehérjéből végképp csak nyomokban van... Az ebédedben alig van valami, elég lesz az Neked?
Gondolom, az esti tojás sem valami sok, márpedig ha az és a reggeli sonka jóformán az összes fehérjéd (tudom, hogy a zöldségben, sőt a gyümölcsben is van, de nem valami sok, ahogy a joghurtban sem), akkor ez elég kevésnek tűnik...
Ja és írtad, hogy délután nem eszel zsírosat. Miért, eszel bármikor zsírt? Az egész napodban alig van, ami baj, a zsír fontos makrotápanyag és jó energia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!