Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a bajom, amitől még...

Mi lehet a bajom, amitől még nincs babánk? Összefüggésben lehet azzal is, hogy nem tudok fogyni, hiába koplalok? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
Egyébként más gondom nincs.Rendesem megjön minden hónapban,nem vagyok pattanásos meg ilyeneka,mi azt hiszem a PCO-ra jellemző...Ez lesz a 7.hónapunk
2009. okt. 29. 09:10
 1/4 A kérdező kommentje:
jövő héten megyek vérvételre,elvileg pajzsmirigy-alulműködésem nincs.Más valamire jellemzőek a tünetek?
2009. okt. 29. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A koplalástól a szervezet energia és vitamintartalékai kiürülnek. Ilyenkor inkább fel kell tölteni magad, és nem pont most kellene koplalni. Diétázni lehet ,de koplalni?? Szerintem a koplalással lehet összefüggésben.
2009. okt. 29. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A koplalástól pont nem kiegyensúlyozott az életed, egészséged. Az erőltetés nem segít a teherbe esésen sajnos. Kezdj valami kiegyensúlyozott de nem hízlaló étrendet, és mozogj rendszeresen.
2009. okt. 29. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a pajzsmirigyed rendben van, akkor cukrot és inzulint nézess még! Van inzulinrezisztencia rendszeres mensivel is, még nem kizárt, hogy PCOS-s vagy!
2009. okt. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!