Melyik vibrációs gépet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Fogyás szempontjából szeretnék venni egy vibrációs trénert, de egy új flabélos árát sokallom. Milyen más olcsóbb ilyen gépet ajánlanátok? Tapasztalaitok?2014. febr. 15. 19:58
1/5 anonim válasza:
flabélos-t felejtsd el olvasd el Drugs Bunny véleményét róla...és egy kis utána járással.
2/5 VWXYZZS válasza:
Én valami agynövesztő gépet ajánlanék. Sajnos még nem találták fel, de neked bizonyosan jól jönne.
3/5 anonim válasza:
Ha szexshopban vásárolod akkor legalább valami haszna is lesz
4/5 anonim válasza:
Flabelos jo kezdésnek, ha nagyon "puhány" vagy, én is azzal kezdtem, de én csak egy bérletet vettem egy közeli konditermi gépre (nem drága). Később már nem volt szükségem rá (mar meg se kottyantak az edzesek), igy szerintem feleslehes egy egesz geped venned.
A vibrációs gépek többsége parasztvakítás, a maradék pedig nem elég a teljes fogyáshoz.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves yzzs vagy mi a neved!
Az agysejtjeim köszönik szépen, de jól vannak.
Viszont neked szövegértelmezési problémáid vannak, mert feltettem egy kérdést, és nem arra válaszoltál.
Ui.: az agynövesztő csak az agy térfogatát növelik, és nem okosítanak
2014. febr. 15. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!