Adnátok tanácsot nekem? Mennyit kell fogynom? Hogyan? Bevált mószerekre lennék kíváncsi.
SZIA! NEM TUDOM, MILYEN ALKAT VAGY, DE SZTEM 10 KG -T LEGALÁBB LE KÉNE DOBNI A KG/CM ALAPJÁN.
HOSSZABB TÁVÚ FOGYIT PRÓBÁLJ KI, SOKAKNAK BEJÖN A 90 NAPOS, EGYIK BARÁTNŐM 5 HETE CSINÁLJA, ÉS LEMENT MÁR 7KG(84RŐL76 RA):)
HA NEM MEGY A FUTÁS, PRÓBÁLD KOMBINÁLNI A KARDIO (PL BICAJ, ) EDZÉST PLUSZ ERŐSÍTÉS( KONDIGÉPEK) DE HA MÉG NEM MEGY, MÁR AZ IS JÓ ELSŐ LÉPÉS, HA PL MOZGÓLÉPCSŐP, LIFT HELYETT MINDIG LÉPCSŐZÖL. LÉNYEG A KITARTÁS, NEM AKARJ HAMAR MEGSZABADULNI TŐLE, MERT SAJNA VISSZAJÖN :(
Szia!
Leírom Neked, nekem hogy sikerült.
14 évesen 57kg voltam, majd elkezdtem a gimit és 3 hónap alatt felhíztam 82kg-ra. Mint utóbb kiderült, egy betegség miatt lelassult az anyagcserém, megnőtt a hormonszintem, és így maradtam. 17évesen (1évet ráhúztam a gimis évekre, mert halasztottam), eldöntöttem, hogy lefogyok, hogy 4.ben szépen mutassak a keringő ruhában. Akkor már 90kg voltam (jah, elfelejtettem, 176cm magas) és a betegségem miatt műtve, meg gyógyszerekkel tömve voltam. Szóval én minden reggel felkeltem fél órával korábban, megcsináltam a haspadon 100 felső-100 alsó hasas gyakorlatot, és ha még volt kedvem, akkor egy kis R.Réka bemelegítést. A suliban ettem joghurtot, otthon vacsorára joghurtot. Mellette ittam Norbi teát, vagy bármit. És szépen lassan leolvadtak a kilók. Néha esténként (kb.2-3 naponta) elmentem futni egy fél órára, utánna hasazás. És belefértem a keringő ruhába! :)
Most 20 éves és 57-58kg vagyok, teljesen jól összeszűkült a gyomrom, képtelen vagyok sokat enni, van hogy egy nap csak 1 joghurt meg valami gyümölcs. Persze, ha van "családi nagyzabálás" akkor csipegetek, de már nem falom fel a fél asztalt. Nagyon sokáig pilateseztem, ami szép karcsúvá tett, de mostanában a vizsgák miatt nincs rá időm.
Tehát szerintem próbáld meg a pilatest és utánna fokozatosan térj át valami megerőltetőbre. Az étrendedben pedig azt változtasd, hogy egyél mindenből, de keveset vagy számold a kalóriákat és max 1500 egyél. És néha engedj a csábításnak! Ne legyen lelkiismeret furdalásod mert megettél egy csokit, max aznap picit többet tornázol!
Kitartást!
Köszi szépen! :)
Egyébként "arányosan" hízok, inkább erősen nőies a testalkatom, mint pl.: kerek. A 90 napos diéta jó, mert vizsgaidőszak lesz, ráérek beleszokni. A fél órával hamarabb kelés is nagyon oké. Köszi! :)
Szervusz! Én egy elég vékony lány vagyok, versenytáncolok, muszáj. 174/54kg. Ami nekem bevált (merthogy azelőtt bizony 75kiló voltam..:) az a tengeri herkentyű és zöldség-gyümölcs evészet, tönkölykenyér, tönkölytészta, olivaolaj, bogyós gyümölcsök, ananász (mediterrán jellegű étrend), és kőkemény 90percek szobabicajon, 50perc futás ha az előbbit meguntam. Édességet egyáltalán nem eszem, mindent csak natúran, cukor nélkül, joghurtot stb. Szép lett a bőröm, letisztult róla az összes pattanás és társai. Nem számolom a kalóriákat, inkább a kaja minőségét kell nézni, és minél többet mozogni:) A 90napos diéta nekem nem vált be sajnos, nem esett jól a "csak szénhidrát" dolog, minden bajom volt tőle..
Bárhogyis döntesz sok kitartást és sikert kivánok!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!