Lehet az, hogy a tej károsabb a szervezetünkre, mint a kóla?
Más.. nehéz összevetni, de nem lehet azt mondani hogy a tej jobb lenne.
Kólától azért nemigen lesz beteg senki. Tej miatt azonban sokan szívnak..
Nocsak. Mi történt?
Azt hittem mértékkel mindent lehet enni..
Még téged húz fel? :D
Hát még engem...
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de a tej szerintem igenis egészséges. Azt kell csak tudni, hogy ne innivalónak, hanem ennivalónak tekintse az ember, hiszen az. Gondoljatok csak bele.
Azonban én a rendes tejről beszéltem, nem a giga hiper hőkezelt tej túró meg társairól. Szerintem beteg nem a tejtől lesz az ember, hanem a rengeteg adalékanyagtól, és az eljárás során keletkezett károktól. Módosul az élelmiszer, ezt a szervezet nem tudja lereagálni. Azonban hallottatok már olyan öreget, aki teljes tejet ivott egész életében, és allergiás lett? Mert én nem. Nem a tej betegít meg minket, hanem az élelmiszeripar, akinek köszönhetően annyi vegyszert és módosított élelmiszernek nem nevezhető csodát eszünk, hogy az fájdalom.
Gyulladásfokozó, nyálkásító, autoimmun folyamatokat, bél áteresztését, gyulladását fokozza..
Ennyire rohadt jó.
Utolsó válaszoló, téged rohadtul beetetett valaki a baromságával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!