Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok jó fotóst? Valaki...

Ajánlanátok jó fotóst? Valaki aki részt vett már fotózáson segítene?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, még sose voltam fotózáson. Olyan fotóst szeretnék találni aki jó képeket csinál, jó áron. Hatalmas nyárig tartó diétát kezdtem el és megfogadtam, hogy amint leadtam a plusz kilóimat, csináltatok magamról profi képeket mint motiváció, hogy ne essek megint ugyanabba a hibába, hogy visszaszedem a nem törődömségem miatt.

2014. febr. 10. 12:02
1 2
 11/17 anonim válasza:

Kérj a kiválasztott fotóstól komplett referenciasorozatot, mit fogsz kapni a pénzedért. Ebbe az ársávba már smink/fodrász is beleférhet. Rengetegen foglalkoznak ezzel, fogalmunk sincs, neked mi tetszene, keress rá fotóstúdiókra, portréfotózásra, ömleni fognak a találatok.

Javasolnám, hogy a csak Facebook-on létező cégeket felejtsd el, legalább egy weboldala legyen. Úgy számold, hogy egy komolyabb fotósnál a referencia képek halmaza sem kicsi, így ha valahol csak 4-5 portréfotót látsz és nem is tud többet küldeni, akkor valami nem stimmel.

Stílusban érdemes keresgélni, mi az, ami tetszik és megküldeni a fotósnak, tud-e ilyet. Én pl. a tiszta hatású képeket szeretem, amin semmilyen utómunka nem látszódik, de vannak hölgyek, akik a széteffektezett, inkább digitális illusztrációk rajongói, ez emberfüggő, neked kell megtalálnod. Van egy fantasztikus fotós hölgy, aki mindent "pasztell" irányba konvertál, nekem ez nem tetszik, de komoly rajongói köre van, nekik igen. Keresgélj :-)

2014. febr. 11. 11:54
 12/17 anonim válasza:
Előző vagyok, a kuponfotózásra még annyi, hogy igen, nagyon olcsó, de még ennél is olcsóbb a valóságban. Egy 10e Ft-os kuponfotózásból a fotós megkap 5-6e Ft-ot. Ezt már kinek-kinek a belátására bízom, hogy vajon ennyi pénzért milyen minőségre lehet számítani, miközben "ugyanezt" egy utcával arrébb 30e-ért vállalják...
2014. febr. 11. 11:56
 13/17 anonim válasza:

Azért én tudok fotósról aki "csak a Facebookon létezik" és mégis valahogy az ország egyik legjobbja. ;)

Fotósok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha még eszembe jut valaki akkor írok. :)

2014. febr. 11. 12:02
 14/17 A kérdező kommentje:
koszonom, ez a valasz sokat segitett :) mindenkepp megnezem amit linkeltel :)
2014. febr. 11. 16:28
 15/17 anonim válasza:
A "fantasztikus fotós hölgy" megfogalmazás a renifoto.com-ra vonatkozott :-)
2014. febr. 11. 19:48
 16/17 anonim válasza:
Én szakmai szemmel nézem és szeretem a képeit, bár nem az én képi világom, mégis a maga nemében professzionális, érzelem dús és összességében gyönyörű képeket készít.
2014. febr. 11. 20:32
 17/17 anonim válasza:

Meg még:

[link]

[link]

Régi kedvencem (nem ismerem sajnos személyesen):

[link]

2014. febr. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!