Ajánlanátok jó fotóst? Valaki aki részt vett már fotózáson segítene?
Kérj a kiválasztott fotóstól komplett referenciasorozatot, mit fogsz kapni a pénzedért. Ebbe az ársávba már smink/fodrász is beleférhet. Rengetegen foglalkoznak ezzel, fogalmunk sincs, neked mi tetszene, keress rá fotóstúdiókra, portréfotózásra, ömleni fognak a találatok.
Javasolnám, hogy a csak Facebook-on létező cégeket felejtsd el, legalább egy weboldala legyen. Úgy számold, hogy egy komolyabb fotósnál a referencia képek halmaza sem kicsi, így ha valahol csak 4-5 portréfotót látsz és nem is tud többet küldeni, akkor valami nem stimmel.
Stílusban érdemes keresgélni, mi az, ami tetszik és megküldeni a fotósnak, tud-e ilyet. Én pl. a tiszta hatású képeket szeretem, amin semmilyen utómunka nem látszódik, de vannak hölgyek, akik a széteffektezett, inkább digitális illusztrációk rajongói, ez emberfüggő, neked kell megtalálnod. Van egy fantasztikus fotós hölgy, aki mindent "pasztell" irányba konvertál, nekem ez nem tetszik, de komoly rajongói köre van, nekik igen. Keresgélj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!