Ajánlanátok jó fotóst? Valaki aki részt vett már fotózáson segítene?
Olyan jó diétád van, ami ekkora felhajtást, profi képeket érdemel? :))
Akkor engem meg az érdekel, hogy mit csinálsz ennyire jól!
:) :$
Nemtom mikoriak ezek a cikkek, de ezek még nagyon tejes, teljes őrlésű gabonás, zsírfóbiás, tejtermékes (hagyományos dietetetikás) írások.
Úgy láttam valamikor, hogy a lifeTilt ennél már előrébb jár. De lehet rosszul emlékeztem.
#4: Én egy ideje csinálom és eléggé hatásos, nekem jónak tűnik, meg ez igazából alap, írja is az elején.
#5: Ez egyedül a kuponos oldalnak jó, épeszű fotós ilyesmibe biztosan nem megy bele.
A fotózást mindenképp Pesten szeretném, ha lehetne akkor teremben és ez esetben egy 50-60.000 ft még belefér
A diétáról csak annyi: kevés kaja, sok mozgás! :D
Ha dolgozom reggelizem és ebédelek mert korán kelek fel, ha nem melózom, akkor dél körül kelek fel, ebédelek és ennyi. Délután 5-6-7 óra magasságában (attól függ mikor van edzés) megyek fit-ball/soft-ball órákra, előtte egy műzliszelet és ennyi a nagy titok :D
50 rugót költenél fényképekre, közben ócska müzliszeletet megeszed?
Valamit írtak a 3. cikkben lifetilten a női logikáról. Ami kb. nem logika.
Hús, zöldségek, ezek a fogyis kaják.
szerintem senkinek nincs hozza koze hogy milyen azommodszerrel fogyokurazom es hogy mit eszek mit nem de elarulhatom most neked hogy barmit megehetsz kaloria mimdenben van es ha ugy nezed SEMMI sem "fogyis" kaja. a titok a szenhidrat-feherje-zsir napi at nem lependo mertekben van.
koncentraljunk a lenyegre vagyis a kerdesre. koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!