Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek valami komoly baj...

Szerintetek valami komoly baj van?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 hete eldöntöttem, vége, lefogyok. 65 kg-ról az eredeti súlyomra 55-re.

A gond az, hogy kevesebbet eszek, esténkét futok 2 km-t. És nem értem , miért van az, hogy első pár napban lement 2 kg. Most megint 65 vagyok. És sokkal feszesebbnek érzem magam.

Ilyen hamar izommá alakult volna? Lehetséges, vagy nem akar fogyni a szervezetem? Segítsetek.

Az a baj, hogy Belara fogamzásgátlót szedek. Azóta van rajtam + 10 kg, jó persze a habzsolás is segített.

Lehet fogyni így? Vagy nem engedi a tabletta, mert túlzottan köti a vizet?

2009. dec. 7. 14:50
 1/3 anonim válasza:

hát figyu!

sztem hagyd abba a fogamzásgátló szedését,sportolj,és nézd meg hogy úgy fogysz e!?

2009. dec. 7. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:

10kg-nyi vizet nincs olyan tabletta ami meg tudna fogni! Szerintem sportolj többet, legyél türelmesebb, és szép lassan le fogan menni a kilók!

2-3 hét alatt ugyan már lehetne érdemi fogyást látni, de ne aggódj, menni fog. Szerintem a futás adagot növeld lehetőleg min. fél órára, és fuss olyan tempóban, hogy azért tudj mellette beszélgetni.

Az első pár napban azért ment le pár kiló, mert a tested elhasználta a szénhidrát tartalékait, és a hozzá kötött víz kiment a szervezetedből. Ez természetes.

Próbálj kevesebbet enni, de azt lehetőleg minőségi forrásból: sovány húsok/rizs/főtt krumpli zsíros kajákat ejtsed, kóla felejtős/ kenyér péksüti felejtős. Menni fog, nem lesz egyszerű meg gyors, de tartós lesz!

2009. dec. 7. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, de ezeket már elfelejtettem.

Nem fogyasztok cukrot, már alig eszem, főleg joghurt, tej, sajt, zöldség. Ha husit eszem, az főleg csirkemell.

Régen könnyebben ment a fogyás, ezért gondolok a tablettára. Nem hagyhatom abba, mert a bőröm miatt kell szednem elsősorban.

Ha abba hagyom pocsék sok pattanással leszek tele, ezt javasolták, bevált.

Mások alig mozognak és fogynak, nem értem most mi lehet a baj a szerveetemnél.

Szerintem nehezen indul be az anyagcsere gyorsulás.

Mit tegyek?

Napi 2 km-t futok, többet nem bírok. :( A vádlim már kőkemény, de a kilók... :(

2009. dec. 7. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!