Az hogy lehet hogy nem lehet fogyni egy adott helyről, viszont pl. csak combra hízni meg simán lehet?
Figyelt kérdés
Ok. tudom én hogy nincs helyi zsírégetés, de ha valakin sehol nincs zsír,csak a fenekén akkor azzal mi a helyzet? Diéta alatt nem onnan fog lemenni a zsír?Ha mondjuk máshol nincs egy deka zsír sem akkor hogyan lehet egész testről fogyni?? Ez csak egy kérdés, ne kössetek belém, nem én akarok helyi zsírégetést, csak úgy felmerült ez bennem. :)2014. febr. 5. 23:48
1/2 anonim válasza:
Olyan nincs hogy máshol nincs rajtad zsír. Nőkön legalább 15% mindig van, férfiakon kicsit kevesebb. Egyébként van rá esély hogy akkor onnan fogysz. Az hogy egész testről fogysz inkább azt jelenti hogy nem tudod befolyásolni honnan, attól még nem biztos hogy mindenhonnan teljesen egyenletesen.
2/2 anonim válasza:
Hát figyelj, a felesleg is csak onnan tud lemenni, ahol van :D És olyan nincs, hogy valaki arányosan mindenhonnan tök ugyanannyit fogyjon. Képzeld el, hogy valakinek nagy a feneke, de vékony a dereka... az sem úgy fog lefogyni, hogy a popsija feszes lesz, a bordái meg közben átszúrják a bőrét... de ettől függetlenül általában aki zsíros, mindenhol zsíros. Általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!