15 éves lány vagyok, körülbelül 169-171cm, és 61kg, viszont szeretnék fogyni, mert nem érzem magam így teljesen jónak. Szerintetek ez már túlsúly? És mit kéne tennem, hogy lefoggyak?
162 cm vagyok, és 52 kg...és egyáltalán nem vagyok husis...
lehet, hogy erős csontozatod van, és azért tűnik úgy h több kilót nyomsz. Egyébként ne fogyj semmi képen, mert még növekedésben van a szervezeted és azzal csak gátolod a normális növekedésében!!
Én mindig azt mondom magamnak, hogy akinek tetszek, az így fog elfogadni :) és ha picit husibbnak érzed magad, az öltözködéseddel kicsit takarhatod a számodra előnytelenebb részeket, az előnyösebbeket pedig kiemelheted 1-2 praktikával :)
20/L
én 165cm vagyok és 59-60kg. Van egy kis husim de szerintem ez inkább aranyos sőt nőiesebbé tesz.. ne akarj a csontkollekciókhoz hasonlítani... 15 éves vagy még csak most kezdesz el felnőtté válni. egyik barátnőm 14-15 éves korában 20 kg-t lefogyott és azóta is a levét issza. sorra jönnek elő neki a fogyókúrája miatt keletkezett egészségügyi gondjai.. vashiány stb. Fogadd el magad én azt mondom! Ha mindenképp elszántad magad a fogyásra szerintem azt sporttal tedd mindenképp és egy minimális szénhidrát csökkentéssel.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!