Így mennyit lehet fogyni 2 hét alatt?
2hétig nem eszek kenyeret.de csak 2 hétig.
reggeli:tojás 1-2 (vagy gyümölcs)
ebéd:instant tészta leves
vacsi:gyümölcs,vagy joghurt
naponta elmegyek este futni.otthon csinálok 50-100 fel ülést,50gugolás,ugrálás..
a tornát 2hét múlva sem hagyom abba.1hete tornázok már..de kenyeret viszont ettem...!
reggel 7fele eszek
1-2kor ebéd
vacsi 5kor max 6
és nem kezdeném el újra tömni magam xD
Szerencsére nincs fsz hiányom mert van egy a gatyámban. De azért köszönöm kérdésed.
Egyél sok instant tészta levest. ;)
Ez nem jó.
Nem eszel kenyeret 2 hétig (2 hét alatt nem fogysz.. max minimálisat) de eszel tésztát, nem vagy előrébb. Ennyi erővel kenyeret is ehetnél, ugyan az.
Vacsi joghurt is elég ócska.
Amit csinálsz az sima megbetegítő koplalás, ráadásul minőségileg sem éppen jó ételekkel.
Kis edzéske ezen nem segít. Aki koplal, az legyengül és beteg lesz. Ennél még az is szerencsésebb, ha valaki ugyan nem jól eszik,de lagalább jóllakik és így próbál a szemét kajákból valami kis tápanyagot kibányászni. A tojás és a gyümölcs az egyetlen értelmesebb ételed, de a gyümölcs nem éppen fogyós kaja, 1-2 tojás pedig sajnos egy embernek egy napra.. önmagában még bitangpusztulatosan kevés.
olyan sok az okos.. :DD xDDD
1hét alatt is fogytam..csak akk az ebéd normális volt,és a reggeli is xD
ma idáig 755 kcal-t vitem be a szervezetembe xD
Hát lehet tényleg mi tévedünk, nem szükségszerű hogy a többségnek legyen igaza.
De az a helyzet ezzel, hogy mi nem vagyunk többség.
Az afrikai éhezők a többség, tehát a kérdezőhöz hasonlók.. és rohadt jó formában vannak.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!