Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki jártas az étrendkiegészítő...

Aki jártas az étrendkiegészítőkben az segítene?

Figyelt kérdés

Még sosem használtam semmilyen étrendkiegészítőt. Viszont sokan ajánlották, hogy hasznos, amit el is hiszek, de képtelen vagyok kiválasztani, hogy mi kell nekem, analfabéta vagyok ebben az egészben. Izmosodni szeretnék és csökkenteni a rajtam lévő felesleget. Ezt ajánlották nagyon: [link]

160/60 és 20/N vagyok.

2014. febr. 3. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Osszetevok:...... Acesulfame-K, Sucralose......

Ez a ketto mereg. Ezekutan mindegy hogy ki ajanlja es hogy mi van benne ha fizetnenek sem raknam a testembe... Ez az en szv-em.

Izmososdni nem a kiegeszitoktol fogsz, hanem a guggolastol, felulestol, huzodzkodastol, fekvotamasztol, sulyemelestol....

Menj le egy terembe, kerj tanacsot egy edzodot, mondd el neki mit szeretnel, o elmondja milyen gyakorlatokkal tudod ezt elerni, a gugli bacsi pedig ingyen megmondja, hogy mit egyel, mikor, mennyit stb.

Ha mar komolyban nyomod a gyurast (vagy barmilyen sportot) es elolvastal a temaban egy par irast, akkor majd raersz kivalasztani a megfelelo etrendkiegeszitot, mert addigra mar haszna is lesz (mert sportolsz olyan szinten, hogy a testednek szuksege van ra) illetve addigra mar nem analfabeta leszel, hanem kezdo, es lesz nemi fogalmad a dolgokrol.

Ha most azt irom, hogy huuu ez nagyon jo vedd meg, jo ez, akkor miert hinnel nekem? Azert mert ezt irom? Inkabb tanulmanyozd a temat hogy okos, megfontolt, inteligens dontest tuggy hozni. A te eletedrol/testedrol van szo, nehogymar mas mondja meg mit csinalj vele.

(sasafitness - keress ra, talalsz itt is sok okossagot, otletet)

2014. febr. 3. 19:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Évekig jártam kondiba, ill. kardióztam sokat, nagyon szerettem csinálni heti 5-6 alkalommal. (csúnya baleset miatt csak most, fél év után tudok lassan elkezdeni újra intenzíven mozogni) Elégedett voltam az eredménnyel minden por nélkül, nem is érdekelt a dolog, hogy vegyek ilyet. Csak annyi barátnőm iszik most étkezést helyettesítő porokat például, hogy felvetődött bennem, hogy lehet, hogy nekem is jól jönne ez, de akkor hanyagolom még a dolgot és utána járok jobban. :)
2014. febr. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!