Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tegnap kaptam aputól egy...

Tegnap kaptam aputól egy turmixgépet, reggelire szeretnék turmixot inni, milyent ajánlatok? Valaki jártas benne? :-)

Figyelt kérdés
Délben indulok iskolába,este fél nyolckor érek haza,reggel ha eszem nem birok ebédelni,délután meg majd éhen halok.Sehogy sem tudom összehozni a dolgokat. :/ Reggelire szeretnék valami könnyűt inni,egészséges gyümölcsjoghurtot enni.Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném. :)
2013. nov. 9. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Tej - cukor ízlés szerint - gyümölcs/akár fagyasztott is, kicsit felengedve. A méz táplálóbbá teszi. Esetleg egy tojássárga. Az eredménybe tehetsz müzlit, gabonapelyhet.
2013. nov. 9. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

A mi kedvencünk a "gumibogyószörp".

Facsart narancslét öntünk a turmixba (ha nincs időd facsarni, akkor dobozost is használhatsz, de jobb facsart mert egészségesebb).

Beledobsz 1-2 érett banánt, az édesíti.

Aztán amit akarsz: én szoktam venni mirelit áfonyát, abból pár szemet beledobok, de lehet kapni még szintén mirelit szedret, abból is csak pár szem kell (ki sem kell engedni, csak úgy beledobod), egy zacskó sokáig elég.

2013. nov. 9. 17:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 9. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!