Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék többet inni?

Hogy tudnék többet inni?

Figyelt kérdés
Nekem a napi 1 liter a maximum, többnyire. Vannak napok mikor egész nap szomjas vagyok és iszom és iszom és iszom. De többnyire a fél litert is nehéz leküzdeni délután háromig (6kor kelek) tudom hogy ez nem egészséges és hiába diétázom ha nem iszom nem fog segíteni.. Próbáltam azt hogy óránként inni egy pohár vizet de borzasztóan érzem magam ha akkor iszom amikor nem vagyok szomjas.. tele van a gyomrom és kényelmetlen.. Tudtok valami módszert?
2013. szept. 6. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindig legyen előtted egy flakon víz. És amikor eszedbe jut, igyál belőle. Ha kifogy, újratöltöd.

Én tudok inni rendesen, de amikor dolgozom és előttem van az egy literes üvegem, egy nap képes vagyok akár 4-5 litert is meginni. Fel sem tűnik, hogy véletlenül ennyit legurítottam.

2013. szept. 6. 14:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló de erre sajnos még mindig igaz, hogy kényelmetlen ha akkor iszom mikor nem vagyok szomjas?
2013. szept. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!