Hasznos fogyókúrák pár kilóra? Nem vagyok jártas a témában.
Figyelt kérdés
Rajtam volt a 24 órás vérnyomásmérő, doki ki is elemezte, azt mondta nincs gáz, gyógyszer nem kell, kicsit magas a pulzusom, szerinte inkább egy 5-6 kilót kéne ledobni. Tudnátok ajánlani olyan étrendet,amivel ez lehetséges, mert nem több tíz kilót szeretnék fogyni, csak párat. Testmozgással nincs gáz,inkább enni szeretek utána :D Bármi jöhet,csak lehetőleg "átlagos", gyorsan elkészíthető élelmiszerekkel, nem akarok 800-ért update-ot zabálni. Köszönöm előre is!2013. ápr. 4. 17:15
1/3 anonim válasza:
Csináld azt, hogy egy reggelinél a tányért oszd el 3 részre. A tányér fele legyen gyümölcs, a másik felét oszd ketté, az egyik negyeden fehérje, a másikon szénhidrát (leginkább magvas, rozsos vagy teljes kiőrlésű). Ebédnél ugyanezt egy kis változtatással. A tányér felén gyümölcs helyett zöldség legyen, a másik fél ugyanúgy, mint a reggelinél. Vacsoránál pedig úgy mint az ebédnél. Gyümölcs vagy zöldség bármikor mehet, mint nasi. A fehér rizst cseréld barnára, a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre, rozsosra, magvasra, a tésztát durum tésztára. Emellett igyál meg minimum napi két liter vizet, de ihatsz zöld teát is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. ápr. 4. 22:22
3/3 anonim válasza:
A szénsavas italokat is mellőzd. A mozgáshoz annyi, hogy nekem a torna nem vált be, csak hogy rendszeresen elkezdtem futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!