Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan bíranák változtatni a...

Hogyan bíranák változtatni a dolgokon?

Figyelt kérdés
Már gyerekkorom óta sportos nő vagyok mindig is sportoltam egy csep túlsúly se volt rajtam soha de izom annál több.Munkám is sporthoz kapcsolódó lett.Edző lettem de a sport egyesültet megszűnt én nekem ülő munkám lett ekkor még nem volt semmi baj mert mellett sportoltam viszont férjhez mentem terhes lettem a terheség allat egyfolytában zabáltam föleg nasikat volt hogy este fölkeltem és fölzabáltam mindent a sportot abbahagytam terhesség allat nem érdekelt de után szépen látszott izom sehol annál több háj +20 kiló felcsúszot a férjemnek jobban bejöttem dagiban viszont q zabállást nem hagytam mire újra terhes lettem megint plusz 10 kg aztán mikor megszültem a 2.gyerekem is megint plusz26 kilóval voltam nehezebb. így 3 év allat 56 kgt híztam szépen meghíztam a baj a kajálással még mindig nem álltam le és nem is tudok nem vagyok ép jó izomba sok mindent nem egyszerű már megcsinálni.Mit tegyek ?

2014. febr. 3. 18:18
 1/1 VWXYZZS ***** válasza:
Hát elég ciki, hogy egy edző nem tudja mi a teendő ilyenkor. A titok: diéta és sport. Ennyi.
2014. febr. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!