Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdő vagyok diétázásban, így...

Kezdő vagyok diétázásban, így tanácsot szeretnék kérni életmódváltásról, hogy mit szabad és mit nem szabad enni?

Figyelt kérdés

Mit hogy kellene kombinálnom?kb mennyit egy nap?

165 cm vagyok és 85 kg....2 hétig fogom csinálni Atkins-t(ugyebár a bevezető szakaszt),de utána inkább életmódváltást szeretnék,és nem diétát....sportolni fogok mellette:reggelente hátgerinc torna,este futás(van több hetes edzéstervem)+barátnőimmel most kezdünk el majd járni kick boxra 2x egy héten,és kondizni is gondoltunk elmenni minimum 1x egy héten...

17-18 óra után nem fogok enni,szerintetek így sikerülne lefogynom kb 20 kilót fél év alatt?

Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de most hozzáadtam még egyet(csak azért,mert tudom előre,hogy lenne/lesz beszólás xd)

Köszi előre a normális válaszokat :)

16/l

2014. febr. 2. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Este 6 után is egyél! A súlyzós edzés mehetne heti 3-szor,min. 1 hónapig átmozgató jelleggel,kis súllyal,az összes izomcsoportra.Futás helyett inkább tempós gyaloglás,ez is heti 3-szor.Edzés után tejsavó fehérje turmix gyors Ch-val( pl.szőlőcukor). Lefekvés előtt:csirkemell+zöldség vagy sovány túró vagy kazein turmix.
2014. febr. 3. 05:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló paramétereim vannak, csak annyi a különbség, hogy én 36 éves vagyok. Ez csak annyit jelent, hogy Neked sokkal könnyebb lesz lefogyni.

Én nem szeretem a tiltólistákat, meg hogy mit szabad enni, meg mit nem, illetve mikor, meg hogyan. Egyetlen alapvelvet követek, méghozzá azt, hogy kevesebb kalóriát viszek be, mint amennyit felhasználok.

A dietetikus napi 1200 kalóriát szabott meg nekem, plusz hetente 2-3 alkalommal járok tornázni. Először azt hittem, ez az 1200 kalória rettenetesen kevés lesz, és folyton éhezni fogok. De nem így lett. Alapvetően bármit megehetek, csak arra figyelek, hogy az 1200-at ne lépjem túl. Persze edzéses napokon lehet kicsit többet enni. Az első hét volt úgymond nehezebb, most már egyáltalán nem probléma ez az 1200 kalória, simán tudnám hosszú távon is csinálni. Eddig 17 nap alatt 3 kilótól szabadultam meg. 86-ról indultam. Ha ez így megy tovább, akkor nyárra már az ideális testsúlyomnál leszek. Én is 20 kiló körül szeretnék fogyni.

Ajánlom a figyelmedbe ezt: www.kaloriabazis.hu

Minden étkezés után egy 5-10 perc, míg beírogatod a megevett kajákat, de megéri a fáradozást.

2014. febr. 3. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. febr. 3. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!