Hogy fogyjak le?
Júniusbanmegyünk osztkirándulásra és ađđigra a 65kg-böl szeretnékfogyni(főleg:comb,vádli,has)
Vakamiötlethogyan fogyhatnák?14/L
Állíts össze magadnak egy olyan étrendet, ami 6-7 étkezést foglal magába naponta és ezzel együtt 1600 kcalória fölé ne emelkedjen a napi kalória beviteled. Az étrended tartalma főként: csirkemell, sok zöldség és gyümölcs, rizs. Amit kerülni kell: mindenféle pékáru, édesség, cukor, cukros üdítőitalok, sült krumpli. Mellette sportolj konditeremben, nem kell nagy dologra gondolni, hetente menjél le 3-4 alkalommal max. 1 órát súlyzózni. Ezenfelül végezz aerob edzést (futás, szobabicikli, elliptikus tréner), naponta 1 órát, én esténként szoktam elmenni kocogni, bár most hideg van, ez is konditeremben javasolt.
Ha nincs lehetőséged sportolni, akkor a napi kalóriabeviteled 1600 kcal helyett 1400 kcal legyen.
Az étrended összeállításában segíthet a kaloriabázis.hu
Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet. Érthetően van leírva minden, nem unalmas és nem hosszú még mintaétrendek is vannak, amiken változtatva személyre szabhatsz magadnak egyet. [link]
Sorolj fel 5 baromságot a könyvből.
Én 1 éve kezdtem betartani a könyvben olvasottakat és szerintem nem értem el rossz eredményt vele, 110 kg-val nyomtam fekve és az istenért nem tudtam tovább lépni hónapokig, amikor elkezdtem étrendezni, 4 hónap alatt felmentem 150 kg-s fekvenyomásra. A testem is elég szépen fejlődött, arról is van eredmény:
Te mit tudsz felmutatni, az általad helyesnek ítélt módszerekkel?
12:43
165cm vagyok
* Pl. a napi 5 liter víz kötelező megivása egy 80 kilós férfi számára. Ilyet csak egy magazinokból tájékozódó barom mond. Alapjáraton kb. másfél-két liter kell, de fölöslegs méricskélni. Akkor igyál, ha szomjas vagy.
* Hasoló ordenáré ökörség az is, hogy minden kalória zsírként tárolódik, ami a napi kalóriaszükséglet fölött van. Ha így lenne, mindenki 500 kilós lenne 40 éves korára.
* Az az agyhalott hiedelem, hogy diéta nélkül nem lehet fogyni. Elmondjam neked, hogy hány ismerősöm fogyott 40 kilót futással hamburger alapú étkezés mellett?
* Aztán ott van a napi hatszori étkezés mítosza, amit gondolom, a Nők Lapjában olvasott ez a lángelme.
* Az a - szintén a Nők Lapjából származó - elképzelés, miszerint az elhízást a rossz minőségű táplálék okozza. Érdekes, én úgy látom, hogy azonos környezetben élő, azonos táplálékot fogyasztó emberek között van vékony meg kövér is. Fura, nem?
Ezt így fejből. Ha újra átolvasnám, lenne még tizenöt.
Amúgy a több éves állítólagos testépítéshez képest elég nyeszlett vagy.
*Semmi sem kötelező, az 5 liter az ideális, de ha 1 litert iszol, sem halsz bele. Sokan akkor sem isznak, ha szomjasak, mert nem akarják tartogatni a hugyukat melóhelyen, stb és csak egy kortyot nyomnak le. Pont, hogy a magazinokban olvasni az 1,5-2 litert.
*Igen zsírként tárolódik vagy izomként, ha edzel mellette. Ez az 500 kilós benyögésed egy baromság. Azért nem mászkál mindenki 200 kilósan, mert a napi kalóriaszükséglet a testsúlytól függ, tehát minél dagadtabb vagy, annál többet kell zabálnod. Aki 80 kilósan hízik ennyi kalóriától, az 120 kilósan lehet, hogy még fogyni is fog ugyanannyitól.
*130 kilós cupákként aztán rohadt nehéz fogyni, ha eddig nem mozgatta egyáltalán a hájas valagát valaki és elkezd futni persze, hogy fogyni fog, tökmindegy mit zabál mellette. Plusz gondolom azért valamilyen szinten kevesebbet kajáltak. Lead 40 kilót de attól még szrul fog kinézni és ez egyáltalán nem olyan nagy teljesítmény. Az a nagy teljesítmény, ha valaki 85 kilósan lead 10 kiló zsírt, és mellette megtartja az izomzatát. Na ez csak diétával érhető el. Diéta nélkül is lehet eredményeket elérni, de diétával sokkal hatásosabb.
*Igen, jobban pörög az anyagcseréd, ha sokszor kevesebbet eszel. Nők lapja? Ha ilyen fszásokat olvasna, akkor színdiétával meg paleolit diétával rakta volna tele a könyvét.
*Nem csak egy tényezőtől függ az elhízás, de a 3 fő ok, h nem mozog az illető, sokat zabál és rossz minőségűt. Nem mindenki egyforma, vannak hízékonyabb alkatúak de ezt többször is elmondja. Mi ezen a fura, szerinted mindenki egyforma genetikájú? És honnan tudod, hogy ugyanazt eszik a hét minden napján a sggükben lógsz?
2 éve kondizok, a kép fél éve készült, másfél év munkája van benne, ebből kb. 1 év az amikor rendes étrendem volt.
Különben nem értem mit ellenkezel te itt, mikor az összes komolyabb eredményt elért ember ezeket a szabályokat betartva érte el, amit elért és te csak a hajpacni ismerőseiddel tudod felhozni ellenpéldaként, megindokolni semmit nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!