Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le, ha nem az...

Hogyan fogyjak le, ha nem az evéssel van a baj?

Figyelt kérdés
Nekem azzal van a baj,hogy lelkileg szükséges a táplálék valami nagyon nem oké az életembe de nem tudom mi. Mellesleg semmi kitartásom,mert sokat akarok egyszerre. Így tanácstalan vagyok,semmi önbizalmam úgy érzem örökké hájtengerben fogok úszni egy börtönben kell élnem,melyet magamnak okoztam.
2014. febr. 1. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Pszichológus.
2014. febr. 1. 12:23
 2/5 VWXYZZS ***** válasza:

"lelkileg szükséges a táplálék"... LOL :D

Ilyen szépen sem láttam még azt leírva, hogy semmi akaraterőd nincs. Határozd el magad. Ha le akarsz fogyni tegyél érte. Ha nem teszel örökre dagadt maradsz. Ennyi.

2014. febr. 1. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát az alapján, amiket írsz... tényleg nem az evéssel van a baj. Hanem a fejeddel.(-ben.) Már bocsi.

Az ember azért, akkor eszik, amikor éhes.

Hogy lehet lelkileg enni? Nem értem. Most én vagyok a hülye?

2014. febr. 1. 14:03
 4/5 A kérdező kommentje:
hogy ne lehetne lelkileg enni? pl. egy kis boldogságért csoki erre gondoltam. csak engem nem elégít ki egy darab csoki :))
2014. febr. 1. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, akkor már értek mindent. Csak nehogy aztán ebből a lelki boldogságból majd aztán bulimia, vagy anorexia legyen.

Egyébként meg... találj mást, ami (aki.) majd kielégít.

Sokat segít, és jobb, mint a csoki.

2014. febr. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!