18 éves lányként elhízás. Ciki, rossz mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én nem tudok fogyókúrzáni ja de az mág megy is de egyből visszhízom mivel nem tudok folyamatosan egészségesen élni zavarnak a korlátok. Nincs valami középút hogy azért ehessek finomakat akkor amikor akarok? Úgy érzem annyi az életemnek vagyis a szabadságomnak,legalább ennyi örömöm legyen. Kedvenc tevékenységem az evés.2014. jan. 31. 22:53
11/13 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó! Ez a mondatod megfogott. Tényleg ettől is rab vagyok,de nem értem miért kötődök annyira az evéshez. Lelkileg se vagyok a toppon folyton stresszelek. Borzasztó! Ez a kis örömöm nap,mint nap ha egyáltalán időm van a tanulás mellett,hogy fél óra sorozat közben eszek amit találok. Egyébként tetszek azért pár fiúnak most is ketten hajtanak rám. Nem dicsekvésnek írom csak hogy nem annyira rossz a helyzet kb. 10-15kg felesleg van rajtam engem inkább az zavar,hogy a hasamra hízok és nem tudok egy rendes polót felvenni. Mit tegyek ezentúl?
2014. febr. 1. 10:52
12/13 anonim válasza:
Szia! Én is 18 éve vagyok, hasonló problémákkal küszködök, mint te. Ha van kedved írj.
13/13 anonim válasza:
Én 21 és 22 éves korom közt híztam egyet viszonylag hirtelen. Nálam a sok édesség, chips, péksüti stb miatt volt, miután ezekről leszoktam, a kilók is lementek, sőt egy kicsit több is, mint amennyit előzőleg felszedtem, mert közben az életmódom is változott (több mozgás a mindennapokon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!