Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki diétázni akar, mit...

Ha valaki diétázni akar, mit NEM SZABAD ENNI?

Figyelt kérdés
Tiltólistára milyen ételek kerülnek?
2014. jan. 29. 09:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Sokkal inkább problémás szerintem az, hogy már csecsemöként tápszereket, kész bébiételeket kapnak a gyerekek, nagyon sok élelmiszert "nemlehet" nekik adni egy éves kor alatt, stb."

nem eszünk úgy, mint évezredek óta szoktuk.

Nem volt tápszer, nem volt gabona, mióta van gabona eleinte az sem volt nemesített.. nem volt tehén, eleinte nem volt nemesített..

nem voltak vegyzerek, nem volt szójázás.

Tény, hogy nem eszünk úgy.. mint régen, vagy mint kellett volna.

A jószándékos út a pokolva szerintem övön aluli ütés volt.

És én például eléggé komolyan utána néztem ezeknek a dolgoknak, magam is kipróbáltam milyen ha tisztán eszik az ember (tisztán-egészségesen) és rengeteg emberrel beszélgetek, akiknek tapasztalatuk van a táplálkozásuk módisításával kapcsolatban.

Nem beszélve a tudományos anyagokat, a számos kutatást amik szintén rávilágítanak összefüggésekre, de direkt írom, vannak sokkal közelebbi, közvetlen tapasztalatok is.

Lehet írni, hogy a betegségek nincsenek összefüggésben a táplálkozással, csak akkor ez egy semmiben lebegő állítás lesz, az ellenkezője viszont bizonyítható, érdemleges állítás..

Én meg nyilván, tényleg sokat ártok. Hiszen nem támogatom a kenyérevést, ezzel pékeket teszek tönkre.. .)

2014. jan. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!