Az normális, hogy a reggeli és az esti súlymérésem között akár 7 kg különbség is lehet?
Figyelt kérdés
De ez ugye nem hízás, és a reggeli kg-ok számítanak? Iszom persze rengeteg folyadékot (kb. 4 litert), illetve sok zöldséget és gyümölcsturmixot is eszem....Ez kalóriában nem sok, de akkor is elkeserít, hogy reggel 74 vagyok, és estére már 81 is voltam.2014. jan. 12. 15:30
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rossz a mérleged?
Én amikor karácsonykor pl. telezabáltam magam akkor is csak 2 kiló különbség volt a reggeli és az esti súlyom között.
2/6 A kérdező kommentje:
A mérleggel minden rendben van. Mondjuk, ha belegondolok, 4 liter víz, az 4 kg, illetve az ételek is kitesznek 2-3 kg-ot. Csak akkor is olyan irrelálisan soknak tűnik. Akiket ismerek, csak max 2-3 kg különbség van a reggeli is esti mérés között.
2014. jan. 12. 15:38
3/6 anonim válasza:
7 kg az nagyon extrém, ez nem normális:)
4/6 anonim válasza:
Ez csak a zabálás mértékétől függ...
5/6 anonim válasza:
Nekem ez a reggeli-esti ingadozás 2 kg szokott lenni vagy még annyi sem. 68 kg vagyok amúgy. Lehet, hogy nagyobb súlynál normális ekkora ingadozás, de nem hinném, hogy 170 kg vagy.
6/6 anonim válasza:
Hát, ez nagyon extrém. gondolom a 4 liter vizet nem eygszerre iszod, és pisilsz azért napközben. Nekem is max 2 kiló volt, de én azon is kiakadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!