Szerinted mekkora a normális, kényelmes magasság különbség, szerelmes párok között?
Figyelt kérdés
Köztetek mekkora van?2013. jún. 21. 20:06
1/11 anonim válasza:
Párom 18 centivel magasabb, az pont jó. 24/N
2/11 schocko válasza:
33 centi...ez az ideális, mert sétálás közben nem zavar a nézelődésben...
3/11 anonim válasza:
én 162 vagyok, vőlegényem 201. :) minket nem zavar a szexben vannak bizonyos pózok, amiket nem lehet megvalósítani ekkora magasságkülönbséggel, de valamit valamiért :)
4/11 anonim válasza:
Mi kb. ugyanolyan magasak vagyunk a férjemmel, talán 1-2 centivel ő magasabb, nekünk pont megfelel.
5/11 anonim válasza:
20 cm szerintem az még kényelmes. Annál több már lehet picit zavaró.
6/11 anonim válasza:
Ha igazi szerelem, akkor nincs olyan magasságkülönbség ami gond lenne.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. jún. 22. 12:29
8/11 anonim válasza:
ez a legutolsó dolog, amin múlik a szerelem :P
köztünk 25cm van, a nők közt viszonylag magasnak számítok, a párom 2m, szóval ő is kiemelkedik a tömegből :)
ami viszont nekem nem menne, hogy alacsonyabb vagy velem épphogy egymagas fiúval járjak. de szerencsére még egy srác szívét sem kellett összetörnöm az elvárásaim miatt :D
9/11 A kérdező kommentje:
:DD szerintem a 25 cm a kenyelmes, főleg ha a nő szeret magassarkút hordani, nem kell félnie, hogymagasabb lesz.
2013. jún. 23. 12:39
10/11 anonim válasza:
Alacsony növésű lányt nem tudnék magam mellé elképzelni a 180 centim mellett, pár centit tartok elfogadható különbségnek, én ilyen vagyok, "testhez álló, egyenrangú" nő kell, hasonló paraméterekkel mint én. Sosem voltak alacsony nőim, nem akarom hogy felágaskodjanak hozzám, meg le kelljem hajolnom egy csókért. Szerintem a magasságban egymáshoz közel álló párok mutatnak jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!