Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagyok a melleim,...

Miért ilyen nagyok a melleim, és hogyan lehetne lefogyasztani? Már mindent próbáltam. Segítsen valaki! (34/n)

Figyelt kérdés
Szülés előtt is elég nagyok voltak a melleim, az átlagnál nagyobbak, de amikor terhes lettem, nagyon megnőttek. Azt hittem, hogy mikor már nem szoptatok, újra kisebb lesz, de nem így történt. Sőt, terhesség után híztam is, és a mellem még akkor is nőtt egy kicsit. Próbáltam sportolni, diétázni, sok dolgot kipróbáltam, súlyzóztam, úsztam, fekvőtámaszoztam, de nem használt. A testem többi részéről lement a felesleg, egész jó alakom lett, leszámítva a mellemet,az nagyon szembetűnő, semmivel sem lett kisebb. Mindig veszek föl melltartót, ami tartja, mert nagyon félek, hogy a súlya miatt lógni fog, és az úgy borzalmasan fog kinézni. De nem is a súlya zavar leginkább, mondjuk kissé nehezemre esik teljesen egyenesen tartani a hátamat tőle. De ami a legidegesítőbb, hogy az emberek mindenhol azt nézik, mikor beszélek valakivel valahol, a melleimet bámulja. Már nem merek csinosan sem felöltözni, mert egyszer, amikor egy nagyobb kivágású blúzt vettem fel még utánam is kiabáltak, egy vénember meg megkérdezte, hogy megfoghatja-e. Annyira ciki volt, majdnem sírva fakadtam. Szégyellem magam emiatt. Nem rég két nő, amikor boltban voltam, hallottam, hogy azt mondják rólam, hogy a melleim akkorák mint két nagy sárgadinnye. Már nagyon zavar, hogy amikor a tükörbe nézek, nekem is ez tűnik szembe, hogy ott van két kerek labda, és mindig elképzelem, hogy fognak kinézni, ha majd elkezdenek lógni. Hogy tudnám a mellem lefogyasztani természetes úton, műtéti beavatkozás nélkül? És ha lefogyasztóm, nem lesz utána nagyon csúnya, megereszkedett?

2014. jan. 25. 18:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A feleségemnek is hatalmasak a mellei, és elképesztően boldogok és büszkék vagyunk rájuk! Gyönyörűek, sokan megbámulják - ehhez hozzá kell (és lehet) szokni. (38 éves, 20 éve a nejem)

A te bajod elsősorban lelki eredetű, azt kéne kezeltetned! Nyekeregsz itt meg finnyogsz - mert mások megbámulnak, leszólítanak... de -remélem - még eü. problémát nem okoztak. Tízezer nő cserélne veled látatlanban!

Nem írtál a férjedről, az ő viszonyulásáról - pedig ez egy meghatározó szempont lehetne!

Az esetedben a természet pont olyat jutalmazott meg ezzel az adottsággal, aki érdemtelen rá!

Kezdjél fogyókúrázni, és olyanok lesznek a melleid mint a kipukkant tejeszacskók. Garantáltan nem fog leszólítani senki, és meg is érdemled!

2014. jan. 26. 10:20
 22/27 A kérdező kommentje:
A férjem is azt mondja nekem, mint más ismerőseim, rokonaim, hogy nagyon szépek, és ne fogyasszam le. Én bizarrnak tartom egy kicsit, de ha neki tetszik, hogy ekkorák, és őt boldoggá teszi, én sem bánom annyira. Mikor otthon vagyok a férjemmel, egyáltalán nem zavar ez a dolog, mert neki nagyon tetszik, és én attól nem aggódok, hogy ő csak emiatt szeret. Engem csak akkor idegesít a mellem, mikor elmegyek itthonról a gyakori beszólások miatt, meg zavar, hogy bámulnak. Kezdetben, mikor így megnőtt, még ez sem érdekelt annyira, először nagyon örültem az óriási melleknek, mert tényleg nagyon szépek így, hogy még nem lógnak, és igen, korábban írta valaki, hogy biztos sok anyatejem volt. Igen, ez igaz, mikor szoptattam rengeteg anyatejem volt, és boldog voltam, hogy a férjem nagyon elégedett a testemmel, csak egy idő után kezdett idegesíteni a sok megjegyzés, hogy rögtön mindenkinek az óriási melleim tűnnek fel, de én ezt megértem, mert ha tükörbe nézek, nekem is ezen akadnak meg a szemeim. Itt a kommentek között linkelt valaki egy cikket a wikipédiáról. Igen, a melleim mérete az hasonló, de a formája szerencsére nem olyan csúnya, szerencsére még nem húzta le annyira a súlya, de félek, hogy ez hamarosan bekövetkezik. Elárulom, én szeretnék még egy gyereket, de tartok attól, hogy még nagyobbak lesznek a méreteim, de biztos van egy határ, nem tudom, hogy egy mell mekkora lehet maximum.
2014. jan. 26. 13:32
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Elég sok mindent elár az itt kommentelők lelkivilágáról, hogy gyakorlatilag mindenki a kérdezőnek esett, hogy szégyellje magát, mert nem ujjong a melleiért és az azok miatt keletkező gerincfájdalomért (!), meg nem pakolja ki és nem mutogatja őket minden szembejövő embernek...

Utána meg csodálkoztok, hogy a férfiak semmibe vesznek titeket, miközben 0 tartásotok van.

Meg gondolom, nektek fogalmatok sincs, milyen fájddalommal élni, különben megértenétek a szempontjait.

Kérdező, gyorsan keress fel egy gyógytornászt, ne hagyd, hogy kialakuljon egy szép kis gerincferdülés.

2014. jan. 26. 13:39
 24/27 anonim válasza:
Igen, van ilyen, hogy valakinek valami hatására így megnőnek a mellei. Ennek oka a sok női hormon, az ösztrogén. Eleve pubertás korban, amikor megnő a lányok melle, az ilyeneknek nagyobb mellük nő az átlagnál, aztán ezt még fokozza, ha meghízik az illető, és hiába fogy le utána, a mellei nagyobbak maradnak. Van egy ismerősöm, aki szintén ilyen, és ő 32-33 éves koráig szült 4 gyereket, és minden szülés alkalmával nagyon sokat nőtt a melle (neki is eleve nagyok voltak), és olyanok lettek a mellei mint a dinnyék, hatalmasak, óriásiak, figyelemfelkeltők, de maga a nő egyáltalán nem kövér, átlagos teljesen a magassága is. Ő amúgy megvan vele elégedve, csak az zavarja, hogy neki elkezdtek lógni, és nagyon nehéz tartani. Vannak ilyen nők, akiknek ennyire megnő, és ez legfőképpen a gyermekvállalástól van. És ha szülsz még egy gyereket, számíthatsz arra, hogy szemmel láthatóan megint nagyobbak lesznek a melleid, de ebbe ideje lenne végre beletörődni, és elfogadni. Neked az a sorsod, hogy nagymellű anyuka legyél, ne rejtsd el a szép idomaidat, inkább emeld ki. Ha látják, hogy van gyereked, és normális családanya vagy, akkor nem fogják azt hinni, hogy direkt fújattad fel magad ekkorára, hanem egy szoptató anyát látnak benned, aki rendesen eteti a gyerekeit, tehát szülj nyugodtan még több gyereket is, a melled meg akkora lesz amekkorára megnő, neked ezzel együtt kell élned. És amúgy, ha még nem lóg, akkor szerintem csodálatos az ilyen mell, legyél vele boldog.
2014. jan. 26. 13:52
 25/27 anonim válasza:
24-es vagyok. Amúgy meg hiába tornászol, diétázol akárhogyan, a melled attól nem lesz kisebb, mert a mellről a zsírt szinte lehetetlen leadni, de legfőképpen nem is a zsírral van a baj, hanem a melleidben mirigyek vannak, jó sok, azoktól ilyen nagyok, és azt nem lehet onnan eltüntetni, legfeljebb csak műtéttel, de azt te nem is szeretnéd, meg nem is ajánlanám.
2014. jan. 26. 13:57
 26/27 anonim válasza:
Megint a 24-es vagyok. Abban igazad van, hogy van egy határa a mell méretének, nem fog akkorára megnőni mint egy ház, de olvastam már nagyon extrém esetekről, szóval a határt nehéz betájoni
2014. jan. 26. 14:01
 27/27 anonim ***** válasza:

21-es vagyok.

Valóban a gyerekszülés sokat növeszt a különben is nagy melleken. De ezzel meg kell tanulni együtt élni! Nagyon fontos, hogy a férj kiálljon a neje mellett!

Az én feleségemet is zavarta a szülés után a hatalmas melle. Akkor szükség volt az én támogatásomra. Ő is kapta a megjegyzéseket, amikkel megtanult nem foglalkozni...

De: meg lehet szokni! (hazudok, ha nem zavart engem is, hogy mindenki (akár nő, akár férfi) a nejemet bámulja, a villamoson dörgölőznek stb.

De ez van, ezzel kell élnünk: nagyon boldogok vagyunk, maximális szeretetben és bizalomban.

Az is igaz, hogy megismertük milyen is az igazi sztárok élete: ha kimegyünk a strandra, akkor úgy bámulnak az emberek, mint ha Madonnát látnák...

Sok törődést, foglalkozást igényelnek a cicik, hogy valóban szépek legyenek - bár előbb-utóbb úgyis a gravitáció kerül ki győztesen...

2014. jan. 26. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!