Miért ilyen nagyok a melleim, és hogyan lehetne lefogyasztani? Már mindent próbáltam. Segítsen valaki! (34/n)
A feleségemnek is hatalmasak a mellei, és elképesztően boldogok és büszkék vagyunk rájuk! Gyönyörűek, sokan megbámulják - ehhez hozzá kell (és lehet) szokni. (38 éves, 20 éve a nejem)
A te bajod elsősorban lelki eredetű, azt kéne kezeltetned! Nyekeregsz itt meg finnyogsz - mert mások megbámulnak, leszólítanak... de -remélem - még eü. problémát nem okoztak. Tízezer nő cserélne veled látatlanban!
Nem írtál a férjedről, az ő viszonyulásáról - pedig ez egy meghatározó szempont lehetne!
Az esetedben a természet pont olyat jutalmazott meg ezzel az adottsággal, aki érdemtelen rá!
Kezdjél fogyókúrázni, és olyanok lesznek a melleid mint a kipukkant tejeszacskók. Garantáltan nem fog leszólítani senki, és meg is érdemled!
Elég sok mindent elár az itt kommentelők lelkivilágáról, hogy gyakorlatilag mindenki a kérdezőnek esett, hogy szégyellje magát, mert nem ujjong a melleiért és az azok miatt keletkező gerincfájdalomért (!), meg nem pakolja ki és nem mutogatja őket minden szembejövő embernek...
Utána meg csodálkoztok, hogy a férfiak semmibe vesznek titeket, miközben 0 tartásotok van.
Meg gondolom, nektek fogalmatok sincs, milyen fájddalommal élni, különben megértenétek a szempontjait.
Kérdező, gyorsan keress fel egy gyógytornászt, ne hagyd, hogy kialakuljon egy szép kis gerincferdülés.
21-es vagyok.
Valóban a gyerekszülés sokat növeszt a különben is nagy melleken. De ezzel meg kell tanulni együtt élni! Nagyon fontos, hogy a férj kiálljon a neje mellett!
Az én feleségemet is zavarta a szülés után a hatalmas melle. Akkor szükség volt az én támogatásomra. Ő is kapta a megjegyzéseket, amikkel megtanult nem foglalkozni...
De: meg lehet szokni! (hazudok, ha nem zavart engem is, hogy mindenki (akár nő, akár férfi) a nejemet bámulja, a villamoson dörgölőznek stb.
De ez van, ezzel kell élnünk: nagyon boldogok vagyunk, maximális szeretetben és bizalomban.
Az is igaz, hogy megismertük milyen is az igazi sztárok élete: ha kimegyünk a strandra, akkor úgy bámulnak az emberek, mint ha Madonnát látnák...
Sok törődést, foglalkozást igényelnek a cicik, hogy valóban szépek legyenek - bár előbb-utóbb úgyis a gravitáció kerül ki győztesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!