Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagyok a melleim,...

Miért ilyen nagyok a melleim, és hogyan lehetne lefogyasztani? Már mindent próbáltam. Segítsen valaki! (34/n)

Figyelt kérdés
Szülés előtt is elég nagyok voltak a melleim, az átlagnál nagyobbak, de amikor terhes lettem, nagyon megnőttek. Azt hittem, hogy mikor már nem szoptatok, újra kisebb lesz, de nem így történt. Sőt, terhesség után híztam is, és a mellem még akkor is nőtt egy kicsit. Próbáltam sportolni, diétázni, sok dolgot kipróbáltam, súlyzóztam, úsztam, fekvőtámaszoztam, de nem használt. A testem többi részéről lement a felesleg, egész jó alakom lett, leszámítva a mellemet,az nagyon szembetűnő, semmivel sem lett kisebb. Mindig veszek föl melltartót, ami tartja, mert nagyon félek, hogy a súlya miatt lógni fog, és az úgy borzalmasan fog kinézni. De nem is a súlya zavar leginkább, mondjuk kissé nehezemre esik teljesen egyenesen tartani a hátamat tőle. De ami a legidegesítőbb, hogy az emberek mindenhol azt nézik, mikor beszélek valakivel valahol, a melleimet bámulja. Már nem merek csinosan sem felöltözni, mert egyszer, amikor egy nagyobb kivágású blúzt vettem fel még utánam is kiabáltak, egy vénember meg megkérdezte, hogy megfoghatja-e. Annyira ciki volt, majdnem sírva fakadtam. Szégyellem magam emiatt. Nem rég két nő, amikor boltban voltam, hallottam, hogy azt mondják rólam, hogy a melleim akkorák mint két nagy sárgadinnye. Már nagyon zavar, hogy amikor a tükörbe nézek, nekem is ez tűnik szembe, hogy ott van két kerek labda, és mindig elképzelem, hogy fognak kinézni, ha majd elkezdenek lógni. Hogy tudnám a mellem lefogyasztani természetes úton, műtéti beavatkozás nélkül? És ha lefogyasztóm, nem lesz utána nagyon csúnya, megereszkedett?

2014. jan. 25. 18:20
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Nem tudom, de örülj neki! Más ilyet plasztikáztat magának egy rakat pénzért! Ha majd egy idő után lógni fog (mondjuk, ha tényleg rendszeresen használsz melltartót, csak soká fog), akkor egy egyszerű kis beavatkozással fel lehet varratni, hogy újra feszes legyen. Ha tényleg olyanok, mint a labdák vagy a sárgadinnyék, ahogy írtad, akkor te egy nagyon szerencsés nő vagy! :D Használj push up melltartót, attól még szebb lesz a formája. Oh, ha nekem ilyen, hatalmas, dús, feszes kebleim lennének, de büszke lennék rá. Vegyél fel mélyen dekoltált felsőket, gyönyörű vagy, hidd el. :) Én nem vagyok oda a plasztikáért, de ha valakinek természetesen ilyen óriási keble van, annál nincs gyönyörűbb. Nagy, kerek, és nagyon kívánatos a férfiaknak. Imádd azt a két nagy lufit, imádd! :D
2014. jan. 25. 18:38
 2/27 A kérdező kommentje:
Első, szívesen cserélnék veled, ha neked ennyire tetszene, de én egy férjes anya vagyok, nem vágyok arra, sőt gyűlölöm, ha bámulnak mások. A melltartó egy kicsit megemeli, de azt muszáj hordanom, hogy ne ereszkedjen meg, de pushup-ot semmiképpen sem vennék fel, én nem örülök ennek az állapotomnak, nem vagyok rá büszke.
2014. jan. 25. 18:47
 3/27 anonim ***** válasza:
ÖRÜLJ NEKI!!!! A férfiak 90%-a ölni tudna ilyen nőért. Vékony alkat és nagy mell.
2014. jan. 25. 19:05
 4/27 A kérdező kommentje:
Más is mondta már nekem, néhány barátnőm, és még az anyukám is, hogy nagyon szépek és hatalmasak a melleim, mindenki csodálja. Anyukám vigasztal mindig, hogy fogadjam el, ez az anyaság jelképe, ne foglalkozzak azokkal, akik ki akarnak velem kezdeni, leszólítanak miatta vagy ilyesmi. De az nekem már nagyon sok, hogy a strandra sem tudok elmenni bikiniben, mert mindenki néz, nagyon feltűnő. Amikor uszodába jártam, én voltam ott a fő látványosság, pedig az arcom nem is szép, az alakom átlagosan vékony, csak a mellem nagyon nagy... Nem hiszitek el, milyen kellemetlen ez.
2014. jan. 25. 19:15
 5/27 anonim ***** válasza:
Én megértelek, mert 20 évesen nagy melleim vannak ezért gerincferdülésem van, fáj is, lóg is :-/ ezért nem is merek ismerkedni. Azt mondják h ha tényleg fogyózol akkor onnan is megy le, de gondolom nem mindenkinél. Talán csinálj direkt mell edzést, ha nem is fogysz onnan de feszesebb lesz.
2014. jan. 25. 19:23
 6/27 anonim ***** válasza:
Milyen érdekesek a nők. Van aki nagyon sok pénzt fizet azért hogy nagyon nagy legyen neki. Meg annak is örül ha mindenki azt nézi. Szerintem örülj neki hogy tetszel a férfiaknak. Biztos szebb mint az a sok megcsináltatott lufi mell.
2014. jan. 25. 19:25
 7/27 anonim válasza:
1. vagyok. Igen, igaz, hogy a mell az anyaság jelképe, és neked ebből nagy van, biztos sok anyatejed volt, és a gyerekedet rendesen tudtad vele táplálni. Te ennek csak a rossz oldalát látod. Igen, napjainkban már nem számít, hogy egy nőnek mennyi teje van, de ez régebben vagy az állatvilágban életfontosságú volt a csecsemő életbemaradása miatt. Gondolj bele, és igenis, legyél rá büszke, ahogy az előbb írtam. Hagyd a többi férfit, akik téged az utcán néznek, gondolj a férjedre, aki biztos nagyon boldog, hogy ilyen gyönyörű adottsága van a feleségének, és biztosan nagyon tetszel neki, és biztos szeret a férjed lenni, mert a férfiak többségét egy ekkora mellel nagyon jól ki lehet elégíteni az ágyban. Nekem átlagos a mellem, a párom egyszer megjegyezte, hogy lehetne nagyobb, azóta nagyon szeretném, ha nagyobb lenne. Hidd el, a dús keblek inkább csak az előnyödre válnak, hátránya nincs is, amit te írsz, az csak téged zavar. :)
2014. jan. 25. 19:33
 8/27 anonim ***** válasza:

Mellet fogyasztani nagyon nem.lehet. Ha fogynál belőle, akkor lógna/lógni fog. (Előző válaszok utáni lehetőséged még: pszichológus, aki helyrerakja az önbizalmad és azt, hogy mások mut mondjanak ne érdekeljen vagy hogyan kezelheted az ilyen kellemetlen szitukat és állhatsz ki magadért.

Utána sajnos valóban már csak a mellkissebbítő műtét jöhet szóba, de az előtt is érdemes a felsoroltakat végigpróbálni és lelkileg is helyrekerülni, mert ha utána újra csalódott leszel vagy akkor meg azok a beszólások esnek majd rosszul, hogy na ott megy aki lekissebbítette höhö...szintén nem lesz jó.)

Próbáld elfogadni az új alakod, az énképedet ehhez igazítani, és akkor majd nem hallod meg a beszólásokat vagy viccesen visszavágsz:-).

Sok sikert...

2014. jan. 25. 19:46
 9/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért van annyi baj a nagyon nagy mellekkel, hogy hátfájást vagy súlyosabb gerincproblémákat okoznak.
2014. jan. 25. 19:46
 10/27 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti*
2014. jan. 25. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!