Miért ilyen nagyok a melleim, és hogyan lehetne lefogyasztani? Már mindent próbáltam. Segítsen valaki! (34/n)
Jézusnak a kereszt jutott, neked az óriási mellek :D
Viccet félretéve is. Ez egy jó eszköz arra, hogy megtanulj ne azon agyalni, hogy mit gondolnak mások és néznek e vagy sem és tetszel nekik vagy sem. Te csak járd a magad útját és hagyd hogy nézzenek, ha nekik jó, ha meg nem ne. Sok közöd nincs hozzá. Ez már az ő dolguk.
Hát igen, én ha tükörbe nézek ordítani tudnék attól, hogy hogy nézek ki, ekkora kis mellett még szerintem tényleg senki nem látott, ezért nem is ismerkedek. Neked nagyok vannak, nem mondom, hogy örülj, mert látom neked ez a problémád. Egészségi állapotról annyit, hogy próbáld meg magad kihúzni, és a méretednek megfelelő melltartót viselni. Az öltözködésről meg annyit, hogy nem kell nagyon kivágott felsőt viselni, ne viselj nagyon mintás felsőt, mert az vonzza a tekintetet, de azért nem is kell szégyenkezdned, ami szép az szép.
Légy rá büszke, légy arra büszke, hogy van gyermeked, szerető férjed, hidd el, akik szeretnek nem elsősorban a melleid miatt szeretnék, hanem Önmagad miatt, a belső tulajdonságaid és a kisugárzásod miatt.
Fogadd el magad, továbbra is sportolj, éld az életed. Az úszás nagyon jó, a vízben úgy is könnyebbnek érzed magad.
Dolgozz rajta, megéri!
Szép estét!
13-as vagyok.
nem vagyok kövér, 165/60kg vagyok, de nem tűnök ennyinek.
de miért is lennék gyáva??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!