Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagyok a melleim,...

Miért ilyen nagyok a melleim, és hogyan lehetne lefogyasztani? Már mindent próbáltam. Segítsen valaki! (34/n)

Figyelt kérdés
Szülés előtt is elég nagyok voltak a melleim, az átlagnál nagyobbak, de amikor terhes lettem, nagyon megnőttek. Azt hittem, hogy mikor már nem szoptatok, újra kisebb lesz, de nem így történt. Sőt, terhesség után híztam is, és a mellem még akkor is nőtt egy kicsit. Próbáltam sportolni, diétázni, sok dolgot kipróbáltam, súlyzóztam, úsztam, fekvőtámaszoztam, de nem használt. A testem többi részéről lement a felesleg, egész jó alakom lett, leszámítva a mellemet,az nagyon szembetűnő, semmivel sem lett kisebb. Mindig veszek föl melltartót, ami tartja, mert nagyon félek, hogy a súlya miatt lógni fog, és az úgy borzalmasan fog kinézni. De nem is a súlya zavar leginkább, mondjuk kissé nehezemre esik teljesen egyenesen tartani a hátamat tőle. De ami a legidegesítőbb, hogy az emberek mindenhol azt nézik, mikor beszélek valakivel valahol, a melleimet bámulja. Már nem merek csinosan sem felöltözni, mert egyszer, amikor egy nagyobb kivágású blúzt vettem fel még utánam is kiabáltak, egy vénember meg megkérdezte, hogy megfoghatja-e. Annyira ciki volt, majdnem sírva fakadtam. Szégyellem magam emiatt. Nem rég két nő, amikor boltban voltam, hallottam, hogy azt mondják rólam, hogy a melleim akkorák mint két nagy sárgadinnye. Már nagyon zavar, hogy amikor a tükörbe nézek, nekem is ez tűnik szembe, hogy ott van két kerek labda, és mindig elképzelem, hogy fognak kinézni, ha majd elkezdenek lógni. Hogy tudnám a mellem lefogyasztani természetes úton, műtéti beavatkozás nélkül? És ha lefogyasztóm, nem lesz utána nagyon csúnya, megereszkedett?

2014. jan. 25. 18:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Rosszul látod, hogy csak előnye van a nagy mellnek. Fentebb írta valaki, hogy gerincferdülést okozott neki. Igen, a melleim nagyon nehezek, nehéz őket tartani, fájni is szokott a hátam. És sok dologban akadályoz is, nem tudok hasra feküdni, mert nagyon kényelmetlen. Lehet, hogy hiba, hogy zavar engem, ha megbámulnak, leszólítanak, de képzeld el, milyen zavaró. És nagyon gyakori. Volt olyan, hogy leszólított egy idegen férfi, és szó szerint megmondta, hogy ő egy ilyen nagycsöcsű asszonyra vágyik mint én. Én férjnél vagyok, és az ilyen nagyon kiakaszt.
2014. jan. 25. 19:47
 12/27 anonim ***** válasza:

Jézusnak a kereszt jutott, neked az óriási mellek :D

Viccet félretéve is. Ez egy jó eszköz arra, hogy megtanulj ne azon agyalni, hogy mit gondolnak mások és néznek e vagy sem és tetszel nekik vagy sem. Te csak járd a magad útját és hagyd hogy nézzenek, ha nekik jó, ha meg nem ne. Sok közöd nincs hozzá. Ez már az ő dolguk.

2014. jan. 25. 20:23
 13/27 anonim ***** válasza:

Hát igen, én ha tükörbe nézek ordítani tudnék attól, hogy hogy nézek ki, ekkora kis mellett még szerintem tényleg senki nem látott, ezért nem is ismerkedek. Neked nagyok vannak, nem mondom, hogy örülj, mert látom neked ez a problémád. Egészségi állapotról annyit, hogy próbáld meg magad kihúzni, és a méretednek megfelelő melltartót viselni. Az öltözködésről meg annyit, hogy nem kell nagyon kivágott felsőt viselni, ne viselj nagyon mintás felsőt, mert az vonzza a tekintetet, de azért nem is kell szégyenkezdned, ami szép az szép.

Légy rá büszke, légy arra büszke, hogy van gyermeked, szerető férjed, hidd el, akik szeretnek nem elsősorban a melleid miatt szeretnék, hanem Önmagad miatt, a belső tulajdonságaid és a kisugárzásod miatt.

Fogadd el magad, továbbra is sportolj, éld az életed. Az úszás nagyon jó, a vízben úgy is könnyebbnek érzed magad.

Dolgozz rajta, megéri!

Szép estét!

2014. jan. 25. 21:31
 14/27 anonim ***** válasza:
#13: nem a melleiddel van a baj(és nem azért, mert nincsenek :D, hanem azzal, hogy gyáva vagy... igyekezz vékonynak lenni és akkor nincs gond vele.
2014. jan. 25. 21:58
 15/27 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

nem vagyok kövér, 165/60kg vagyok, de nem tűnök ennyinek.

de miért is lennék gyáva??

2014. jan. 25. 22:14
 16/27 anonim ***** válasza:
Vannak melltartók amikben kisebbnek látszanak a mellek, egy próbát megér.
2014. jan. 25. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
#15 azért vagy gyáva, mert azon félelemből, hogy mi lesz a véleménye másnak, visszautasít e, nem mersz ismerkedni.
2014. jan. 25. 22:27
 18/27 anonim ***** válasza:
Mivel problémákat okoznak, fordulj orvoshoz. A gerincpanaszaid csak rosszabbak lesznek.
2014. jan. 25. 22:43
 19/27 VWXYZZS ***** válasza:
Gerinc panaszokra a legegyszerűbb megoldás az edzés. Gyenge hátizsákkal elég nehéz nagy melleket megtartani. Amúgy hány kiló vagy és hány centi.?
2014. jan. 26. 03:42
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem ebben szenvedsz?

[link]

2014. jan. 26. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!