Szexi popsi, comb titkok hölgyeknek?
Van egy komoly gondom. 20 éves vagyok. 15 kg-ot kell fogynom.
Futni szoktam. A fenekem és a combom mégis tiszta löttyedt és narancsbőr.
Mit tegyek? Kérlek, segítsetek. 20 évesen szégyellek strandra menni, pedig 65 kg vagyok. Előtte 55-56 voltam, de akkor is ez volt a helyzet.
167 cm/ 65 kg. Előtte 55 voltam, de rengeteget híztam astressz miatt, folyton ettem..stb. Voltam orvosnál ,mert gyakran szorít a szívem, azt javasolta fogyjak vissza. Ez nem sok, de rajtam hájként van, így megterhel.
Kb 2 hete megint futok esténként, mint régen. Azóta a szívem nem szorít.
ÉN MÁR ANNYISZOR KÉRTEM SEGÍTSÉGET, DE SENKI NEM ÍR OKOSAT.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS. DE MIT JELENT AZ ÉN ESETEMBEN. AZ ORVOS SE VILÁGOSÍT FEL. :(
Nincs olyan, hogy a te eseted!!! A napi fehérje szükséglete mindenkinek 1g/testsúly kg, ha sportolsz akkor 2g. A szénhidrát 3g/tskg, zsírból pedig többszörösen telítettlen zsírsavakat kell fogyasztani, omega3 formájában.
Keress a neten egy kalória táblázatot, ahol minden fent van.
Egyébként a legegyszerűbb a fehérjét roston csirkemellből, a szénhidrátot barna rizsből, a rostokat (ezek az emésztés miatt kellenek) párolt zöldségből fedezni. Az omega3-at meg meg kell venni kapszulában. Napi 5-6 kis étkezés és kész.
A kalória táblázatban megnézed, hogy a csirkemellben mennyi a fehérje, kiszámolod neked mennyi kell naponta, és elosztod 6 részre... ugyanígy a rizst is...
És igyál nagyon sok vizet!!! Cukros üdítők kilőve!
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Én korábban nyaranta minden nap futottam szinte, de akkor sem voltam szép alkatú. Most sokat híztam. lelki gondok, stb, ezért egyre többet ettem, el voltam keseredve.
Most elkezdtem kb 2-3 hete ismét. Érzem, hogy feszesebb vagyok, de soha nem megy le a nagy fenekem meg a combom. Nem értem mi a gond?
Ha minden nap kimegyek, és ezt tartom mostantól ,akkor van rá esély, hogy valaha lemegy?
Régen alig ettem, futottam. Fogytam, de a fenekm löttyedt, és csúnya nagy, a combom pedig vastag. Miért??? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!