Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért van...

Szerintetek ez miért van velem? Hogyan legyek túl már az időn is? Messze van még az április 12?

Figyelt kérdés

Eléggé komplett kérdést teszek most fel nektek. Arról lenne szó, hogy természetesen én is fogyni akarok, de egy érdekes eset ez, fura helyzetben vagyok.

Én jelenleg külföldön sínylődőm egy szezonális munkán. E mellett nagyon hiányzik a családom, iszonyatosan honvágyas típus vagyok, akinek nem nagyon való ez a dolog. Én bevallom, nem vagyok ehhez eléggé erős, nem tudok így élni hogy senkim nincs itt és egyedül vagyok még csak magyar is. Nos a hazamenetelem időpontja április 12.

Ez az előzmény. A lényeg az az, hogy meg is vagyok zuhanva eléggé a nap első felében, aztán csak arra tudok gondolni, hogy eljussak ahhoz az egy szelet NUTELLÁS kenyeremhez. Tudom, hogy ez tömény cukor, de ezt itt most ebben a helyzetemben megengedem magamnak, sajnos napi szinten.

A kajámat a munkáltatóm adja amúgy, így ha nincs "kajaidő", akkor én nassolni se tudok még egy diót sem. Szóval nem olyan mint "otthon" másoknál.

Általában ezt eszem egy nap:

reggeli: kávé meg sajtkóstolás (nagyon kicsi darab camembert szoktam enni, kb 3x3 cm-eset.)

ebéd: marhahús szelet, céklával, reszelt répával, garnélarák salátával

nos...napközben jön egy szelet nutellás kenyér.

vacsi: 30 proteinpor vízzel shake.

Ennyi.

Fogytam is vele már kicsit. Szeretnék lefogyni április 12-re.

Akkor jövök haza Mo-ra. Már irtózatosan várom.......:(

170 cm magas vagyok és 66,2 kiló.

2014. jan. 24. 15:43
 1/6 A kérdező kommentje:

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek sikerül először lefogynom erre az időpontra 60 kilóra?

Utána meg majd még meglátom, mert szeretnék még fogyni rendesen.

Amúgy minden nap futok kocogok 40 percet itt, jelenleg nem , mert lázas beteg vagyok...:(

Ált napi programom ez:

8-12-ig állómunka mosogatás, ki-be hordás, stb.

napközben 40 perc futás, kocogás.

18-20-ig szintén állómunka pakolás hordás mosogatás.

ezt csak azért írom így le, mert nem ülök egész nap és ez is beleszámít a kcal-felhasználásba.

2014. jan. 24. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
JAVÍTÁS: egyértelműen nem 30 proteinpor, hanem 30 GRAMM proteinpor.
2014. jan. 24. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez így oké. De mi a kérdés? :D
2014. jan. 24. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Márpedig a nutellás kenyeret száműznöd kell az étrendedből ha le akarsz fogyni. Esetleg veszel kalóriamentes mogyorókrémet (van sima és csokis is) és teljeskirölésű kenyérre kened, de ezt sem minden nap.

Normálisan kéne reggelizned. Mondjuk zabpelyhet, mert az sokáig eltelít.

Napközben is enned kell. Ha nutellás kenyérre van időd, akkor másra is. Túró/tojás,esetleg pár szem olajos mag.

A -6 kg reális célkitűzés. Ha elhagyod a vacak kaját, akkor menni fog.

2014. jan. 24. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Zabpehellyel soha nem fog menni a súlyvesztés. Akkor már inkább a nutelláskenyér. A zabpehely a legszénhidrátdúsabb gabonaféle, igazi kalóriabomba. Néha nem ártana emlékeztetni magunkat, hogy az eszünk arra van, hogy gondolkodjunk, nem azért, hogy osztogassuk...
2014. jan. 26. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

# 5

A zab lassú felszívódású ch, magas a rost tartalma (egyébként gluténmentes is).

Valóban sokkal rosszabbul hangzik ez, mint a fehérlisztes kenyér, zsír+cukor (ergo nutella) keverékével megkenve. Nem is értem, hogy adhattam ilyen rossz tanácsot szegény kérdezőnek...

Egyébként 3 éve minden reggel zabpelyhet eszem és mégis sikerült megszabadulnom a fölösleges kilóktól. Erről ennyit.

2014. jan. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!