A leniek alapján lehetséges április végéig 10-14 kg-ot fogynom?
162 cm és 65,5 kg voltam január 3-án reggel, akkor kezdtem a kúrát. Jól megy, tele vagyok energiával, tisztaság mániás lettem, ugyanis evés helyett takarítani kezdtem.
Szénhidrát szegény diétát tartok, kenyérféleségből mindössze napi 2 szelet abonettet eszek reggeli mellé, semmi cukor, semmi édesség, se krumpli, se rizs, se tészta.
Kb így néz ki egy napom:
Reggeli: tükörtojás zsiradék nélkül, uborkával vagy paradicsommal, light mozarella sajttal (50g) és 2 db abonettel.
Tízórai: 2 mandarin
Ebéd: grillezett csirkemell, zöldség salátával
Vacsora: fehérje shake
Még be szoktam iktatni délelőtt egy natur joghurtot vagy kefírt. A fehérje bevitelem 70 gramm, szénhidrát 52 gramm, zsír 27 gramm átlagban.
Elkezdtem tornázni is egy Béres Alexandra DVD programot már végig csinálok 2-3 rövid pihenővel, előtte ahogy ő is ajánlja kardiózok, de azt 12 percnél tovább MÉG nem bírom.
De gondolom ne is csodálkozzak, utoljára 10 éve sportoltam napi rendszerességgel, lovagolni jártam. De próbálom magam fittre hozni, de néha nagyon elfáradok.
De nekem ez az étrend beválni látszik, persze nem csak csirkemellet eszek, hanem combot is, szárnyat, pulykát is. Béres A. oldaláról lesem le a recepteket, azokból szoktam főzni ebédre.
Iszok napi 3 dl zöldteát, és 2 l vizet.
Sikerülhet elérnem a célom?
Nem írtad hány tojás, mennyi hús, mennyi a zöldség, de valószínűleg el.
Ami erről az étrendről beugrott nekem elsőre az az, hogy hosszú távon, évekig bírni fogod ezt az étkezést? Mert nekem nem menne. És mihint kicsit engednél a gyeplőn azonnal híznál. Gondolom nem csak elérni akarod az álomsúlyt, hanem megtartani is.
De már nem tudok több fehérjét enni. Mozarella Ligt és Trapista Ligth sajtokat, fehér húsokat, kefírt vagy joghurtot eszem minden nap. Csirkemellet nem tudok és nem is akarok enni. Egyszerűen nem tudom hogyan ehetnék több fehérjét.
Az étrendem napi 800-900 kcal, de volt már, hogy csak 780 volt. Úgy olvastam ez kevés, de nekem tele van a hasam, nem éhezem. Így fogalmam sincs mit kellene még ennem.
nem sok, 2-3 gramm fehérje/testtömeg kilogram kell a fogyókúrában. a te esetedben ez legalább 130g fehérje.
igyál fehérjeturmixot, egyél soványtúrót, tojásfehérjét, halat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!