Nektek hogy sikerült? Kérdés lent.
A sok megvonás miatt lehet, vagy eddig túl kevés kcal-t ettél. Esetleg alacsony a vércukrod.
Ha mindenképp édességre vágysz, akkor egyél zabpelyhet vagy túrót (sokféleképp lehet ízesíteni:fahéjjal,kakaóporral,kókusszal,magvakkal, diabetikus lekvárral stb).
Gondolj arra, hogy 5 hónap munkáját nem akarod tönkretenni.
Ne állj rá a mérlegre, mert valószínűleg fel jött pár kiló, de ennek egy része megkötött víz, ami pár nap alatt lemegy.
A koplalás a legrosszabb dolog, amit ilyenkor tehetsz. Állj vissza a normális étkezésre és nem lesz gond.
Az 1 és a 4. válaszoló vagyok.
A zabpehelyhez van egy ötletem, ha gondolod, próbáld ki.
Amikor felteszed a zabot a vízzel főni, akkor keverj hozzá pár tojásfehérjét (én 30-40 grammhoz 3-4 tojásfehérjét szoktam) és folyamatos kavargatás mellett főzd megfelelő sűrűségűre. Mennyiségre többnek fog tűnni és olyan pudingos tejberizs állaga lesz (szerintem kakaósan a legfincsibb).
Egyébként magtejjel (főleg mogyoró) is nagyon finom.
A túrónál nálam a csoki-rumaromás és a kókuszos ízesítésű a favorit, de proteinporral is nagyon fincsi.
A túróba simán belekeverem a kókuszreszeléket (és persze édesítőt is teszek bele). Vagy kókuszos proteint teszek bele, amit előtte némi vízzel kikeverek. Az utóbbi abszolút fehérjedús és ch/zsírszegény verzió.
Olyat is csinálhatsz, hogy ebből a túrós édesítőszeres masszából (a masszába is mehet némi kókuszreszelék ha olyan fanatikus kókuszimádó vagy, mint én) golyót formálsz, a közepébe teszel egy mandulát és meghempergeted kókuszreszelékben.
Hasonló a kakaós-rumaromás verzió, ami a kókuszgolyóra hajaz.
Nem tudom, hogy számolsz-e kalóriákat ill. makrókat, de a kókuszreszelék zsírtartalmára figyelj (10 grammban van 6 gramm zsír).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!