Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek hogy sikerült? Kérdés...

Nektek hogy sikerült? Kérdés lent.

Figyelt kérdés
5 hónapja diétázom és sikerült is leadnom 15 kilót. Semmi kenyér, tészta, tej, cukor. De most elérkeztem arra a pontra, hogy nem bírom. 4. napja folyamatosan tömöm magam, de ami még rosszabb, hogy egyből meghánytatom magam, ami már fáj is. És ilyen vackokat eszem, hogy csoki, joghurt, keksz... Nem tudom mi történt. Marha boldogtalan vagyok tőle. Tudom, hogy agyban dől el, de akkor ezek szerint megbolondultam... Mit csináljak?
2014. jan. 24. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:

A sok megvonás miatt lehet, vagy eddig túl kevés kcal-t ettél. Esetleg alacsony a vércukrod.

Ha mindenképp édességre vágysz, akkor egyél zabpelyhet vagy túrót (sokféleképp lehet ízesíteni:fahéjjal,kakaóporral,kókusszal,magvakkal, diabetikus lekvárral stb).

Gondolj arra, hogy 5 hónap munkáját nem akarod tönkretenni.

2014. jan. 24. 15:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt a 4 napnyi bűnözést helyre lehet még hozni? :( nem is merem mérni magam :( Az nem megoldás gondolom, ha elkezdek koplalni...
2014. jan. 24. 15:45
 3/10 anonim válasza:
4 nap alatt, ha akarnál se tudnál hízni 15 kilót.
2014. jan. 24. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne állj rá a mérlegre, mert valószínűleg fel jött pár kiló, de ennek egy része megkötött víz, ami pár nap alatt lemegy.

A koplalás a legrosszabb dolog, amit ilyenkor tehetsz. Állj vissza a normális étkezésre és nem lesz gond.

2014. jan. 24. 15:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Természetes nem 15 kilóra gondoltam :) Nagyon remélem, hogy sikerül újra "normálisan" étkeznem. Szerintem kikészült a szervezetem ennyi megvonástól... Kipróbálom az első hozzászóló javaslatát, hátha egy kis minőségi édességgel tudom csillapítani az étvágyam...
2014. jan. 24. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Az 1 és a 4. válaszoló vagyok.

A zabpehelyhez van egy ötletem, ha gondolod, próbáld ki.

Amikor felteszed a zabot a vízzel főni, akkor keverj hozzá pár tojásfehérjét (én 30-40 grammhoz 3-4 tojásfehérjét szoktam) és folyamatos kavargatás mellett főzd megfelelő sűrűségűre. Mennyiségre többnek fog tűnni és olyan pudingos tejberizs állaga lesz (szerintem kakaósan a legfincsibb).

Egyébként magtejjel (főleg mogyoró) is nagyon finom.

A túrónál nálam a csoki-rumaromás és a kókuszos ízesítésű a favorit, de proteinporral is nagyon fincsi.

2014. jan. 24. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt a testsúlyt nem fogod tudni tartani, ráadásul még bulímiás is leszel a végén. Hízz vissza 5 kilót, és próbáld meg azt tartani.
2014. jan. 24. 16:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez a zabpelyhes ötlet nagyon tetszik :) Köszönöm, kifogom próbálni! :) A túrót hogy csinálod meg? A kókuszos nagyon érdekelne :)
2014. jan. 24. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A túróba simán belekeverem a kókuszreszeléket (és persze édesítőt is teszek bele). Vagy kókuszos proteint teszek bele, amit előtte némi vízzel kikeverek. Az utóbbi abszolút fehérjedús és ch/zsírszegény verzió.

Olyat is csinálhatsz, hogy ebből a túrós édesítőszeres masszából (a masszába is mehet némi kókuszreszelék ha olyan fanatikus kókuszimádó vagy, mint én) golyót formálsz, a közepébe teszel egy mandulát és meghempergeted kókuszreszelékben.

Hasonló a kakaós-rumaromás verzió, ami a kókuszgolyóra hajaz.

Nem tudom, hogy számolsz-e kalóriákat ill. makrókat, de a kókuszreszelék zsírtartalmára figyelj (10 grammban van 6 gramm zsír).

2014. jan. 24. 16:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) :) :)
2014. jan. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!