Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 évesen hogyan tudnék...

15 évesen hogyan tudnék leadni 5 kg-mot?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázni már nem merek, mert emiatt vagyok annyi kiló amennyi ( Durva Yo-yo hiba miatt) ( szóval 2 kg ból csináltam 5kg felesleget) Szóval gondolom most biztos irnátok hogy SPORT SPORT SPORT, de valamiért az gondolom hogy nem lehet csupán az elég a FOGYÁS hoz, hiszen olly sokan sportolunk manapság mégsem fogyunk csupán ennyitől.
2009. dec. 3. 18:47
 1/6 anonim válasza:
Hány kiló vagy,és milyen magas?
2009. dec. 4. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
180 cm, 65 kg!! és 60 a cél.
2009. dec. 5. 17:05
 3/6 anonim válasza:
Mi a francnak akarsz fogyni?Ehhez a magassághoz még a 70 kg sem lenne sok!!!Nézd már meg a Béres Alexandra féle testtömegindexet(BMI).De én most ki is számoltam neked 20,06 normálnak felel meg:))Szóval felejtsd el a fogyást.A te esetedben nem indokolt!
2009. dec. 6. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Zsírégető séta, vagyis gyaloglás gyors tempóban, napi legalább 40 perc-1 óra. Pasim két hét alatt 5 kg-t én 3 kg-t fogytam, és az étrendünkön semmit se változtattunk. :))
2009. dec. 9. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: ne akarj fogyni! :) Pláne 15 évesen ne. Ehhez a magassághoz a 60 kevés, de tényleg. Nagyon vigyázz, egyszer én is átestem a ló másik oldalára, fél évre kimaradt a mensim, a fogzománcom pattogzott, az arcbőröm majdnem tönkrement, olyan pattis lett. :( Tényleg vigyázz!
2009. dec. 9. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:

én is 180 cm vagyok (nőnemű). voltam 64 kiló, és úgy néztem ki, mint aki bent felejtett egy fogast.

A 60 kiló az esetedben a BMI (testtömegindex)-érték normál sávjának a legalja, ami alatt a túlzott mértékű soványság áll.

és a cicid is el fog tűnni. szóval, nem ajánlom.

inkább tornázz, mert a sovány csajok is lehetnek tónustalanok, és az ugyanannyira lehet nem csinos, mint ha vki kibugyog a ruhájából.

2009. dec. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!