Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elrontottam az életem azzal,...

Elrontottam az életem azzal, hogy 14évesen lefogytam 80-ról 48kg-ra, majd 15 évesen visszahíztam 90-re és azóta se tudtam leadni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
El nem rontottál semmit, de se bőrödnek, sem az egészségednek nem tesz jó az 50 kiló fel-le.
2010. jan. 30. 09:14
 2/7 A kérdező kommentje:
A lelkemnek meg pláne nem! :(
2010. jan. 30. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy tudtál úgy lefogyni??? Minden elismerésem a tiéd! Ha most is ugyanazt a módszert alkalmaznád, csak mondjuk lassabb ütemben, és megállnál 65 kg-nál?
2010. jan. 30. 09:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem egészséges módon fogytam akkor, hánytattam magam, hashajtóztam, volt h 1 hétig se ettem...:'( tornázni csak az elején tornáztam utána már gyenge voltam hozzá.Kórházba is kerültem emiatt. Gondolom azért is jöttek olyan gyorsan vissza a kilók.
2010. jan. 30. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Én hasonló cipőben jártam. Lefogytam 20 kg-ot, visszaszedtem 33-at. Pár hónapra rá megint elkezdtem, lefogytam 18-at, visszaszedtem 24-et.

Harmadszorra nem drasztikusan kezdtem. Heti 1 kg mínuszt ütemeztem be. Ennek már 2 éve. Azóta is tartom a súlyom.

Tehát nem rontottál el semmit, csak most ne a gyors fogyás legyen a célod újra, mert ez ki fog készíteni testileg és lelkileg egyaránt.

2010. jan. 30. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
az életed nem rontottad el, viszont veszélyeztetted:( ilyen mértékű jo-jo-ba bele lehet halni!!
2010. jan. 30. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
jó hülye vagy, meg is érdemled, ha meghalsz
2010. aug. 13. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!