Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire jó ebéd?

Ez mennyire jó ebéd?

Figyelt kérdés

[link]

soknak tűnhet de ez egy kisebb fajta lapos tányér :)

21/L

2014. jan. 22. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Lilakápi oké.

Rizs, panírozott dolgokról mondd meg hogy micsoda.. nem túl fogyókúrásak. Rizs az hízáshoz kell, panír általában búzából van, azt nem tudom mi van bepanírozva, de hogy a panírban lévő glutén komoly anyagcsereproblémákat tud okozni az biztos.

Én jónak ezért nem mondanám, de azért írhatnál róla, hogy mi is volt. Amúgy jól néz ki, és biztos finom és ez is fontos.

2014. jan. 22. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A rizs a normális diéták állandó körete. NEM hízáshoz kell. Ez a menü inkább finom, mint diétás:DD
2014. jan. 22. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Legalábbis jól néz ki. :)

Amúgy fogalmunk sincs, mi van a panír alatt. Alapból a panír és a rizs sem fogyókúrás dolog, de ez nem nagy adag, semmi bajod nem lesz tőle. Én is ált. rántott csirkemellet eszem, mert a különféle kifőzdékben, ahol ebédelni szoktam, nagyon ritkán van natúr hús sajnos. Ennek ellenére sikerült fogynom, szóval... :)

2014. jan. 22. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

A rizs gabona, az éhezés elkerüléséhez kell. Ezen túl keményítőforrás, keményítő hízáshoz kell.. más értelme nincsen. Olcsó, ennyi még. De különben.. olcsó kaja, sok jó nem származik belőle. Legalább gluténmentes gabonaféle, de egy panírozott dologgal együtt már gluténmentesség sincs. Így ez egy szénhidrátban dús étkezés, káposzta ide vagy oda, köze sincs az egészséghez vagy a fogyáshoz, hacsak nem olyan kevés hogy mellete éhezik a szervezet.

A rizs helyett még hús, zsír vagy zöldség szokott szerepelni egyébként, ha fogyás a cél.

2014. jan. 22. 15:22
 5/5 VWXYZZS ***** válasza:

szar, fehér rizs, olajban sült rántott hús, ha fogyni akarsz kuka,

helyette: barna rizs, párolt csirke

2014. jan. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!