Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valakinek van valami jo ebed...

Valakinek van valami jo ebed otlete?

Figyelt kérdés
Szoval az a nagy helyzet, hogy mivel egyetemista vagyok hatkor kelek minden nap, hogy beerjek 9-re. Ebbol kozel 2 orat utazom. Reggelire mindig eszek zsirszegeny kukoricapelyhet, 0 % tejjel vagy zabkasa felig tejjel felig vizzel es egy fekete kavet, cukor tej nelkul. Mar vagy 2 eve ugymond dietazom, jobban mondva egeszsegesen probalok elni. Nem akarok fogyni csak tartani a sulyom. Eddig semmi bajom nem volt de most a feje tetejere allt az eletem. Van amikor este 7-8 fele 'esem' haza es mar holt faradt es farkas ehes vagyok. Eddig mindig ugy volt hogy egy muzliszelettel boven kibirtam suli vegeig(d.u. 3) es itthon ebedeltem, de azert nyilvanvaloan nyolcig ez nem megy. Van valami jo otletetek, hogy mit ehetnek ami birja az utazast? Mindig is utaltam a szendvicseket, meg ugye kenyeret nem a legjobb dolog enni. Kajat nem tudok ott venni, mert egeszsegtelen, nem tudom hany kaloria vagy mi is van benne es ezen kivul draga is. Gondoltam salatara, csirke/pulykamellel vagy bulgur/kuszkuszsalatara paradicsommal, uborkaval, paprikaval. Esetleg zsirszegeny sajtra vagy tortilla lapra, salatalevellel,torma, csirkemellsonka stb. Mar annyit 'kiserleteztem', almakkal sajnos nem sok jora jutottam, szendvicstol buntudatom van megha en keszitem is. Mit javasoltok? A masik pedig, hogy en minden nap csinaltam es meg mindig probalom tartani ezt a tempot, 30-40 perc tornat minimum de ez a napi negy ora utazgatas elegge lefaraszt. Nem fogom hagyni, hogy amit eddig elertem csak ugy kodde valjon. :D 160 vagyok es 48-50 kozott, mindig valtozik. Voltam 45-46 is 2-3 honapja de azzal oszinten nagyon szarul neztem ki es az egeszsegem is tropara ment(nem akaratosan fogytam annyira). Ti milyen 'recepteket' javasoltok?
2013. nov. 20. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
42%

FEJEZD BE!

80-as években terjedt el a zsírfóbia és emiatt terjedt el a elhízás és a cukor betegség...sok zsir szegény ételtől, nem kell félni tőle!

van egy LCHF nevezetű koszt, én aszerint élek...és csodálatos, nem kezdtem volna neki ha nem ismertem volna olyat aki ezzel a koszttal él, be linkelek neked egy oldalt, ahol lejebb van magyarul is, érdemes elolvasni!

[link]

2013. nov. 20. 17:54
 2/3 Dardannel válasza:
Kezdetnek egy sárgadinnye kockák, pármai sonkával, ínycsiklandó, mégsem tölti be a gyomrodat. A következő fogásnak a húsleves mondanám, félig laktató, mégis finom nem teríti be a gyomrodat , és hát magyar:) Utána mondanám a garnéla rákokat esetleg egy kis kaviárral, és mellé finom rizzsel ki hogy szereti :) Desszertnek pedig egy tejszínhabos csokis piskóta a tetején egy darab meggyel. Én ezt ettem ma sok szerencsét !
2013. nov. 20. 18:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Elso, en nem kerulom teljes mertekben a zsirt. Pl. szoktam enni organikus(kitudja..) mogyorovajat hozzaadott cukor nelkul, teljeskiorlesu magvas kenyerrel de csak ritkan. Lazacot is imadom es a halakat. A rakot viszont nem birom megenni, a marhahust is szeretem de csak az 5% kevesebb zsirtartalmut szoktam enni. Tojast viszont gyakran sutok, mondjuk olaj nelkul de en nem szeretem ha olajjal sutik. Cottage cheese-t rengeteget, feherjepotlas miatt. Erdekes ez az LCHF, gyumolcsoket viszont nem birnam kerulni es nem is akarom. Regen szinte soha nem ettem gyumolcsot, zoldseget mar inkabb de messze nem annyit mint most. Nem voltam en kover de mindig betegeskedtem. Amiota rengeteg zoldseget, gyumolcsot eszem, csakis kizarolag teat iszom szinte soha nem vagyok beteg hala az egnek. En a south beach diet-el kezdtem az egeszet, ez bizony zsirokat tilt inkabb, alacsony zsir dieta de viszont jo es rossz szenhidratokra es zsirokra osztja az eteleket.

Masodik, koszonom a valaszt mar regota ki akartam probalni ezt a sargadinnyes sonkas eloetelt/salatat. A garnelat sajnos nem szeretem, valodi jo kaviart pedig nem hiszem, hogy valaha ettem. :)

2013. nov. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!