Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyolcaddikasok vagyunk....

Nyolcaddikasok vagyunk. Szeretnenk valami utoset csinalni, de semmi otletunk nincs. Olyan kellene, hogy garantaltan emlekezzenek rank, de ne kapjunk erte semmi. Valami otlete valakinek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
köszönjétek meg a tanároknak a munkájukat..
2013. nov. 18. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Takarítsátok ki az egész épületet tetőtől a padlásig - majd kérjetek bocsánatot a tanároktól, amiért ennyi év alatt sem vagytok képesek a magyar nyelv legelemibb szabályait sem megtanulni.
2013. nov. 18. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Lécciléccilécci áruld el, hogy hova valósi vagy! Egy éve próbálom kideríteni, hogy merrefelé használják ezt a "nyolcadikas"-t...
2013. nov. 18. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:

1# Ilyen minden ev vegen van. Szal nem jo.

2# Nemreg takaritottak ki. Es veletlen irtam ugy, siettem.

3# Neked is mondom, veletlen irtam ugy siettem. Es nem ez volt a kerdes.-.-

Akkor javitom: 8.osztalyosok

2013. nov. 22. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem a helyesírásodról beszéltem, az a magánügyed. A "nyolcadikAs" viszont egyértelműen tájszó, és komolyan marhára szeretném tudni, hogy merrefelé mondák így. Már kiírtam kérdést is róla, csak nem jött válasz.
2013. nov. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!