Serenity-cica kérdése:
Egy olyan tanacsot szeretnek kerni fogyokurara, ami nem szabja, meg, hogy mit egyel. Van valakinek otlete?
Figyelt kérdés
Nasizni nem szoktam, mert nem nagyon szeretem az edesseget. Testmozgas nincs ellenemre (kiveve a futas), csak valami otlet kellene, hogy mit mozogjak. Kb.10 kg-ot szeretnek fogyni. Inni kb. fél litert szoktam naponta. Ha van valami tabletta, ami tenyleg hasznal vagy ilyesmi, akkor azt is varom otletnek. Az almaecet nalam nem mukodott.2012. júl. 30. 14:47
1/3 anonim válasza:
Hát gyermekem, ha ugyanúgy hülyeséget eszel, akkor nem fogsz lefogyni, mivel még mindig többet fogsz bevinni, mint amennyit elhasználsz.
(És ha lenne olyan tabletta ami használ, akkor nem lennének kövér emberek)
3/3 A kérdező kommentje:
usztam 8 evig es nagyon megutaltam. biciklizni pl. szeretek, de a szobabiciklit nem. abbahagytam a sportolast es egybol ramugrott 10 kg. :-( de uszni akkor sem megyek vissza. :-)
2012. júl. 31. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!