Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van jobb otlete a gumin, gyogyszeren es kupon kivul?
Kapásból két variáció jutott az eszembe...
Mindkettő hátránya, hogy a betegségek ellen nem véd (tehát nagyfokú bizalom kell...), illetve egyszeri kiadásnak elég drága, de ha az adott időintervallumon belül kiszámolod, mennyibe kerülne az óvszer, vagy a tabi, akkor lehet, hogy hosszabb távon olcsóbban ki is jössz.
Az első hormonális, mégpedig egy felkarba felhelyezett implantátum.
Részleteket itt olvashatsz róla:
A másik pedig a lea. Itt megtalálsz mindent:
Ha egyszerre ez túl nagy kiadás neked, akkor esetleg még a hüvelygyűrű jöhet szóba, bár ez is hormonális:
Azokon kívül, amit az előbb belinkeltem?
A gumit, kúpot, tabit te nem akarod...
A megszakítás, naptármódszer nem biztonságos...
Max a pesszárium, de szerintem ezt ma Magyarországon nagyon nehezen szerzed be, vagy pedig a spirál...
Más nem nagyon van, még esetleg a fogamzásgátló injekció, de ha a tabitól rosszul vagy, akkor szerintem az injekciót sem fogod bírni.
Na még egy, de ezen kívül más már tényleg nincs. :D
Fórum hozzászólásokból az derül ki, hogy elég alacsony a hatásfoka, inkább csak megszakítással együtt alkalmazva nyújt biztonságot, teljes beleélvezésnél is... illetve állítólag az orális szexre sincs túl jó hatással.
Elírtam, bocs...
Azaz teljes beleélvezésnél NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!