Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb ötlet, ha nem akarok hétvégén menstruálni?
Tudom, hogy ez nem a legjobb módszer, és ez az első és utolsó alkalom. DE! Szombaton kell megjönnie, és szombaton lesz az esküvőm, szóval mindenképp el kell tolnom, legalább hétfőig.
Melyik ezek közül a jobb megoldás?
1. abbahagyom most a gyógyszert (5szem van hátra) és akkor elmúlik a menzeszem szombatig
2. nem hagyom abba csütörtökön, hanem az új levélből veszek be hétfőig, és akkor hagyom abba?
3. nem tartok szünetet a két hónap között
szerintetek?
Symicia fog. gátló
Nekem egyszer 3 nappal sikerült eltolnom citrommal és citromlével, de ahhoz 100%-os citromlé kell.
Én 4 citromot ettem meg és egy fél literes citromlevet ittam, de ez emberfüggő, mert a barátnőmnek egy hetet késett így.
3. lehetőség. És betegtájékoztató!
Mi a teendő, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust
Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követően folytassa a következő csomag szedésével.
Kérheti orvosa tanácsát mielőtt eldönti, hogy késleltetni szeretné a menstruációs ciklusát.
3-as...
A célnak mindhárom megfelel, de a fogamzásgátló hatás csak így biztosított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!