Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra ez jó ötlet? Nem rég voltunk 1 évesek és jó ajándékot akarok.16/L
Arra gondoltam hogy csinálok valamilyen szív alakú sütit és beleteszem egy dobozba amit kidekorálok.
Arra is gondoltam hogy lehet csináltatni hógömböt saját képekkel és "hó" helyett szívek vannak benne:))
Melyik a jobb? Ami nem néz ki gázul egy fiú szobájában:D
Szia!
Úgy gondolom, hogy a süti mindenképpen jó ötlet, a doboz is, amennyiben te csinálod. Annak biztosan örülni fog a barátod! Úgy látom a kérdésedből, nagyon szeretitek egymást, így szerintem mindennek örülni fog, ami saját készítésű. Mi is több, mint egy éve vagyunk együtt a barátommal. Én még szoktam írni neki valami kézzel írott levelet, vagy képeslapot, rajzolok mellé, meg ilyesmik. Nagyon szokott neki tetszeni. :) Számomra a szives hógömb kicsit sok volt, mikor először olvastam, de mivel végülis valentin napra lesz, ez is írtó aranyos!:) Írj mellé valami papírt, és öleld meg, odáig lesz majd :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!