Használhatom én a citromlé-diétát?
15 éves lány vagyok, nem gondoltam nagyon komoly diétára.
Úgy tudnám megoldani, hogy:
Délelőtt ('reggelire'): gyümölcs/gyümölcsjoghurt/esetleg pár db keksz, néhanapján talán egy kakaós csiga :P
Ebéd: rendesen (menzás vagyok)
Vacsora: gyümölcs/valami lazább kaja, 6-7 óra előtt
Arra gondoltam, hogy mivel 4nél előbb nem igazán érek haza a suliból, addig vinnék mondjuk egy egész citromból facsart levet, vízzel felhigítva, és este meginnék egy fél citromnyit vacsora közben/után.
Használna ez valamit? Esetleg mikor/mennyi nasi, édesség férne bele? Sportolni konkrétan nem járok most, egy korábbi sérülés miatt, és az idő hiányában, viszont elég sok helyre biciklivel megyek :P
Tudom, hogy nem jó nem evéssel lefogyni, de inkább az evési szokásaimon szeretnék változtatni. (mostanában sokat és összevissza eszem)
További tanácsokat, ötleteket szívesen meghallgatnék. :)
Édesem... :)
Inkább fogd vissza a nasit és a gyümölcsöket is, mert sok cukor van bennük.
Elsősorban hús és zöldségevő vagy, ne egyél joghurtot meg kekszet!!! Kakaós csigát.. persze, lehet sütni liszt és cukor nélkül, simán jó kaja. Mondjuk lenmagból, vagy kókuszlisztből.
Jó a citrom, de általánosságban nem kell sok gyümölcs. Lakj jól zöldségekkel, egyél hozzá húst, és használj zsírt, mert különben 1. nem biztos hogy lesz elég energiád 2. lehet hogy hamar megéheznél.
Minden édesség belefér.. de az édesség nem azt jelenti, hogy búzát kell tenni cukorba. Vannak xillites, eritrites, steviás szénhidrát szegény édességek. Tej, glutén.. nélkül, ezekkel nincsen semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!