Miért éhezek meg fél-egy órával ebéd után?
Megeszek kb 200 g csirkemellet (olivaolajom sutve) melleg renvdteg zoldseget, alig fernek el a tanyeron, es 30 g rizst/barna rizst/quinoat/kuszkuszt. Es megiszok ebedhez egy liter vizet. Mi lehet a gond? :/ Utana egy ora mulva ugy erzem, mintha aznap meg semmit nem ettrm volna, pedig reggelizek, es tizoraizok is. Ja es a reggelimmel, ami 40 g zabpehely+par szem dio+alma/korte+neha par kanal turo nagyon soka van csak ehsegerzetetem...
14/L 168 cm/59 kg
2 gond lehet.
Egyrészt, megéhezel a gyorsan felszívódó szénhidrátoktól, (rizs, kuszkusz..)
Másik, hogy nagyon zsírszegényen eszel, holott főleg a zsír laktatna.
*sok ideig
Es egy nem feleslegesen ott maradt, elnezest:D
A zsirral gondban vagyok, sosem tudom mennyot kene ennem, de 35-40 g korul eszek egy nap. Feherje 110 g folott, ch 110 g alatt
Hát nem tudom, én akkor is vigyáznék a borjak HÍZÁSÁRA szolgáló tejjel vagy túróval. Neked is ugyan úgy megemeli az inzulinszintedet mint a kisbocinak, de ha úgy érzed 14 évesen erre van szükséged, meg az autoimmin reakciókra amiket kivált a szervezetedből, én nem fogok kötözködni veled.
Viszont a barna rizs és a zab is tömény keményítő, a keményítő pedig eléggé gyors felszívódású szénhidrát. Azt mondják valakik, hogy lassú. Azok még nem láttak keményítőbontó enzimet működni. Konkrétan *pikkpakk* és már cukor lett a keményítőből, így működnek az enzimek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!