Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnám helyettesíteni a...

Mivel tudnám helyettesíteni a gyümölcsöt/zöldséget? (lent)

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: A legtöbbnek szeretem az ízét, de már kiskorom óta nem bírom megenni őket, szabályosan hányingerem lesz. Nem tudom, mitől persze. A lényeg, hogy szeretnék egészségesen élni, diétázni, stb. Próbálok minél több gyümölcsöt "enni" pl turmixokban, de nem tudom, elég-e. Akármi tipp, tapasztalat?
2014. jan. 22. 14:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát én kíváncsi lennék rád.

Meg a helyzetre. Ott van a sültcsirke (sültcsirke az legyen szerintem, mindenki szereti és jó is) és van hozzá sült répa-fehérrépa csíkozva. És akkor nem eszel hozzá répát.

Szóval így.. fura. Megnézném milyen amikor megkóstolod, mennyire vagy éhes amikor nem eszed meg... egyszerűen furi.

És salátákat is megnézném hogyan nem eszed, mit csinálsz amikor beveszed a szádba és nem ízlik. Érdekes lenne. Én húsos vagyok, de zöldséges is. És érdekes egy olyan ember, aki ennyire nem zöldséges :D

Nem tudom elképzelni mit érezhetsz, meg ha abból indulsz ki hogy valamit enni muszáj, keményítős lisztek nem jönnek szóba mert normálisan kellene enni, hogy maradnak ki a zöldségek/gyümölcsök.. nem kívánod azt felfogom, csak ha éhes vagy.. mégis enned kell valamit.

2014. jan. 23. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!