Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este tényleg nem ajánlatos...

Este tényleg nem ajánlatos gyümölcsöt enni? De miért?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt, mert gyümölcscukrot tartalmaz, másrészt mert este javarészt fehérjét kell fogyasztani.
2014. jan. 7. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Mese habbal, szerintem. Biztos jobban jársz, ha eszel vacsira egy narancsot vagy egy almát, mint ha ennél egy 3 tojásos rántottát vagy egy jó nagy csirkecombot.

Persze a legjobb egy kis saláta, mondjuk sovány csirkehússal vagy tonhallal, de nem lehet minden nap azt enni.

2014. jan. 7. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, engem nem szokott érdekelni, ha gyümölcsre vágyom, eszem és kellemesen érzem magam :) A testem nem tiltakozik (megbízhatóbb, mint a szakemberek véleménye), a fogyás pedig kevésbé izgat, mint az egészség (bár a gyümölcsöt sokkal több kalóriával kellene pótolnom, nem biztos, hogy jobban jönne ki a dolog).

Viszont azzal nem értek egyet, hogy vacsorára jobb egy narancs, mint egy rántotta. A narancsban alig van kalória, kinek elég az vacsorára? Nekem biztos nem. Gyümölcsöt a kivételes éjfél utáni evéseimre eszek, gyorsan megemésztődik, jólesik és csak pár kalória (a vacsorám gyakran 1000 kalóriás, szóval nálam mások a dimenziók). Magasról teszek rá, ki szerint helyes vagy nem, így is rohadt sokat foglalkozom a táplálkozásommal s nem hiszem, hogy alapvetően rosszul ennék.

A gyümölcs szuper dolog, ilyen ködös időben különösen feldobja a napjaimat, élénkít.

2014. jan. 8. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:

ma 10:28

Nos, ha téged nem érdekel a fogyókúra, akkor mit keresel itt? Én fogyókúra szempontjából írtam, hogy jobb egy narancs, mint 3 tojásos rántotta. Nekem elég egy narancs is, nem halok meg.

2014. jan. 8. 11:05
 5/5 dr filippo ongaro ***** válasza:
Lehet fogyasztani!
2014. jan. 8. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!