Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, ha híztok, ti a...

Lányok, ha híztok, ti a melletekre is szoktatok?

Figyelt kérdés

Arányosan mindenhova?

Én hízni szeretnék egy pár kilót és reménykedem benne, hogy cicire is menne valamennyi.

2014. jan. 20. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es gondolom akkor nem 50-55kg körüli vagy?
2014. jan. 21. 11:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, 68 vagyok, de nem írta sehol, hogy a kérdés csak 55 kilósoknak szól. És írtam is, hogy híztam majdnem 15 kilót, nyilván nem 35 kiló voltam előtte se...
2014. jan. 21. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez adottság egyeseknél,sajnos a legtöbb nő azért a melléből fogy először és oda megy vissza legutoljára. Más aki szedi a fogamzásgátlót mert az extra jó cicit csinál.-míg szedtem nekem is D-kosadam volt,darázsderékkal,most meg csak B-s.Attól is függ mennyi hormon tartalmú ételt és kapaszkodjatok kozmetikumot(bőrön keresztül)viszel a szervezetedbe.
2014. jan. 21. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Én rengeteget híztam mellre amikor feljött rám kb 10-12 kiló. 75B-ből lett 80D, rettentően utáltam... Mostanra a nagyját leadtam és a melleim is jelentősen visszamentek, már jók rám a régi melltartóim. Sajnos ez nem szent írás, hogy ígylesz, az egyik barátnőm 20 kilót hízott, de a mellei pont ugyanolyan kicsik maradtak.
2014. jan. 21. 15:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is ha hízom, a mellemre semmi nem megy, ellenben ha fogyózom, a melleimből megy le először...:/ Szívás!
2014. jan. 21. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem.

Csak, hogy összehasonlítsam engem és a barátnőmet (és most nem vagyok nagyképű vagy semmi) ő 80kg körül volt én meg 88 körül amikor együtt edzettünk...

De mindenki azt hitte, hogy ő a kövérebb, mert nekem nagy melleim voltak és nagy hátsóm míg ő inkább amolyan alma forma volt, jó sok volt a hasán. Szóval ember függő...

2014. jan. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!