Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, ha híztok, ti a...

Lányok, ha híztok, ti a melletekre is szoktatok?

Figyelt kérdés

Arányosan mindenhova?

Én hízni szeretnék egy pár kilót és reménykedem benne, hogy cicire is menne valamennyi.

2014. jan. 20. 21:19
1 2
 1/16 anonim válasza:
Ahova szeretnél, oda nem fogsz...:D mindig így van:D
2014. jan. 20. 21:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Rám igazából bárhova rám férne, csak ide lenne a legjobb. :)
2014. jan. 20. 21:34
 3/16 anonim ***** válasza:
A lehető legkisebb mértékben. Fránya genetika. :D
2014. jan. 20. 22:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Sajna nem. Hasra és hátsóra annál inkább. :/
2014. jan. 20. 22:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Fogytam, mellrol minden eltünt kb. Most visszaszedtem kb 3-3,5 kg-t, am meg inkàbb a hasamra es fenekemre jött föl ..szòval ...:D
2014. jan. 20. 22:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Én mellre is híztam, tornával kompenzáltam, így a mellem nagyjából maradt, keveset fogytam vissza belőle.
2014. jan. 20. 22:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Tuti,hogy a mell a leges -leg utolsó hely ahol gyarapodsz.

85/D-s szép mellem volt,persze kicsi has és csípő is társult hozzá de nem voltam kövér,életmódváltással,tornával szép hasat és feneket formáltam és lett 80/A-s mellem-sokkoló.Nagyobb kalória tartalmú ételekkel gondoltam visszanyerem melleim régi formáját.-Hát nem,rögtön a csípőmre ment a felesleg,most azon vagyok,hogy kicsit az izomzat feszesebb legyen ezen a területen és állandóan mérlegelek,sok folyadékot iszom.Tehát aki fogy számoljon ezzel is.Ha hízol az mindenhol megmutatkozik.

2014. jan. 21. 00:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Oda utoljára. És "természetesen" onnan fogytam először.
2014. jan. 21. 01:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Hm... akkor én ritka arányos vagyok. :D Megy le onnan is gyorsan, de vissza is megy utána, nem lassabban, mint bárhova máshova. Genetika. Bár én most épp örülök, hogy fogytam belőle, jobban érzem magam így.
2014. jan. 21. 04:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Én oda híztam a legtöbbet. Régen 80B voltam, mostmár 90 D-E. Ez kb 10-15 kiló külömbség.
2014. jan. 21. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!