Lányok, ha híztok, ti a melletekre is szoktatok?
Figyelt kérdés
Arányosan mindenhova?
Én hízni szeretnék egy pár kilót és reménykedem benne, hogy cicire is menne valamennyi.
2014. jan. 20. 21:19
1/16 anonim válasza:
Ahova szeretnél, oda nem fogsz...:D mindig így van:D
2/16 A kérdező kommentje:
Rám igazából bárhova rám férne, csak ide lenne a legjobb. :)
2014. jan. 20. 21:34
3/16 anonim válasza:
A lehető legkisebb mértékben. Fránya genetika. :D
4/16 anonim válasza:
Sajna nem. Hasra és hátsóra annál inkább. :/
5/16 anonim válasza:
Fogytam, mellrol minden eltünt kb. Most visszaszedtem kb 3-3,5 kg-t, am meg inkàbb a hasamra es fenekemre jött föl ..szòval ...:D
6/16 anonim válasza:
Én mellre is híztam, tornával kompenzáltam, így a mellem nagyjából maradt, keveset fogytam vissza belőle.
7/16 anonim válasza:
Tuti,hogy a mell a leges -leg utolsó hely ahol gyarapodsz.
85/D-s szép mellem volt,persze kicsi has és csípő is társult hozzá de nem voltam kövér,életmódváltással,tornával szép hasat és feneket formáltam és lett 80/A-s mellem-sokkoló.Nagyobb kalória tartalmú ételekkel gondoltam visszanyerem melleim régi formáját.-Hát nem,rögtön a csípőmre ment a felesleg,most azon vagyok,hogy kicsit az izomzat feszesebb legyen ezen a területen és állandóan mérlegelek,sok folyadékot iszom.Tehát aki fogy számoljon ezzel is.Ha hízol az mindenhol megmutatkozik.
8/16 anonim válasza:
Oda utoljára. És "természetesen" onnan fogytam először.
9/16 anonim válasza:
Hm... akkor én ritka arányos vagyok. :D Megy le onnan is gyorsan, de vissza is megy utána, nem lassabban, mint bárhova máshova. Genetika. Bár én most épp örülök, hogy fogytam belőle, jobban érzem magam így.
10/16 anonim válasza:
Én oda híztam a legtöbbet. Régen 80B voltam, mostmár 90 D-E. Ez kb 10-15 kiló külömbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!