Vannak itt olyan lányok, akik nem kövérek de fogyni szeretnének?
Vannak. Én olyan vagyok. :D Nekem is mindig azt mondják,hogy ne fogyjak....
172 magas vagyok, 60 kg-val. Olyan 3-4 kilót még leadnék!
jaaaj de jó :)
írhattok még!
légysziii,írjatok kort, súlyt és magasságot is! :)
Én is itt vagyok :) És nekem is ezt szokták mondani, nagyon idegesít engem is, szóval teljesen együttérzek.
18L, 170 cm, 52 kg
168cm vagyok, és 50kg, és igen, én is akarok még fogyni. Szerintem az embereknek már ösztönösen jön, ez a nagy nehogy lefogyj-még-egy-keveset-mert-láttad-a-tévébe-az-anorexiásokat. Hülyeség. Ha a kóros fogyási lázat a média erőlteti ránk, akkor a fogyókúra ellenességnek miért ne lehetne a média az oka? Mindenki döntse el maga, hogy hogyan szeretne kinézni és aztán tegyen érte. Hányni tudnék az olyan dagadékoktól, akiknek fröcsög a zsír a szájukból és egyre csak azt hajtogatják, hogy "ők kérnek elnézést, mert nem akarnak anorexiás tyúkok lenni". Az emberi szervezet az evolúció során sokkal jobban ráállt a kalóriaszegény, "sovány" életmódra, mint erre az újfajta elhízósdira. Ez is csak a felvilágosult nyugati kultúra átka.
Ha el akarsz érni valamit, senki véleménye ne számítson. Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!