Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy reagálnátok, ha egy ismerősötök miközben hozzátok beszél, néha-néha a melletekre pillantana?
Lányok! ti hogy reagálnátok , ha egy ismerősötök miközben hozzátok beszél, néha-néha a melletekre pillantana?
"jólesne" nektek?Pl , ha a srác be is jönne.
kort is légyszi! Köszi!
van egy ismerősöm csaj oltári kannái vannak és esküszöm nem direkt de miközben dumáltunk a melleit bámultam erre a csaj... "Te most velem beszélsz vagy az ikrekkel?"
hát kicsit elpirultam hehe de jót röhögtünk rajta
A pasiknál ez reflex. Főleg ha ki is van rakva, meg oda is van tolva neki. Én személy szerint nem szeretem ha megbámulják, mert nagy (90/C-D) ezért nem is rakom ki.
A végén még úgy köszönnek nekem hogy: sziasztok! (egyszer már megesett)
L/22
Bár a kérdés nem pasikhoz intéződött azért én is hozzászólnék...
Amelyik fickónak vér folyik az ereiben annak tetszik a női mell látványa. Ha pedig csak egy része látható a szóban forgó "ikerpárnak" akkor az kimondottan odavonzza a tekintetet. Ezen ne problémázz szerintem, hanem inkább használd ki! Ha zavar akkor pedig öltözz úgy, hogy ne látszon ki a két tünemény!
A ferfiak NEM nézneknek. Nalunk egy dolog szamit, és ez genetikailag kodolva van: minel tobb virágot beporozni. Genetikai anyagunkat minel tobbszor tovabbadni.
Fekudj le vele, aztan meglatjuk mi lesz
15:39: Fiú vagyok! XD De azért köszi a választ!
15:56: Hát köszi a választ tőled is, csak semmi köze nincs a kérdéshez!XD
Köszi a választ mindenkitől! Írjatok még!
Hát én kicsit zavarba jönnék...de ha a srác bejön akkor vagy jól esne vagy arra gondolnék hogy na ez is csak le akar fektetni...attól függ mien a srác
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!