Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy reagálnátok, ha egy ismerősötök miközben hozzátok beszél, néha-néha a melletekre pillantana?

Figyelt kérdés

Lányok! ti hogy reagálnátok , ha egy ismerősötök miközben hozzátok beszél, néha-néha a melletekre pillantana?

"jólesne" nektek?Pl , ha a srác be is jönne.

kort is légyszi! Köszi!

2009. okt. 6. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

van egy ismerősöm csaj oltári kannái vannak és esküszöm nem direkt de miközben dumáltunk a melleit bámultam erre a csaj... "Te most velem beszélsz vagy az ikrekkel?"

hát kicsit elpirultam hehe de jót röhögtünk rajta

2009. okt. 6. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

A pasiknál ez reflex. Főleg ha ki is van rakva, meg oda is van tolva neki. Én személy szerint nem szeretem ha megbámulják, mert nagy (90/C-D) ezért nem is rakom ki.

A végén még úgy köszönnek nekem hogy: sziasztok! (egyszer már megesett)

L/22

2009. okt. 6. 15:28
 3/8 anonim válasza:
96%

Bár a kérdés nem pasikhoz intéződött azért én is hozzászólnék...

Amelyik fickónak vér folyik az ereiben annak tetszik a női mell látványa. Ha pedig csak egy része látható a szóban forgó "ikerpárnak" akkor az kimondottan odavonzza a tekintetet. Ezen ne problémázz szerintem, hanem inkább használd ki! Ha zavar akkor pedig öltözz úgy, hogy ne látszon ki a két tünemény!

2009. okt. 6. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

A ferfiak NEM nézneknek. Nalunk egy dolog szamit, és ez genetikailag kodolva van: minel tobb virágot beporozni. Genetikai anyagunkat minel tobbszor tovabbadni.

Fekudj le vele, aztan meglatjuk mi lesz

2009. okt. 6. 15:56
 5/8 A kérdező kommentje:

15:39: Fiú vagyok! XD De azért köszi a választ!

15:56: Hát köszi a választ tőled is, csak semmi köze nincs a kérdéshez!XD

Köszi a választ mindenkitől! Írjatok még!

2009. okt. 6. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Hát én kicsit zavarba jönnék...de ha a srác bejön akkor vagy jól esne vagy arra gondolnék hogy na ez is csak le akar fektetni...attól függ mien a srác

16L

2009. okt. 6. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
hát én többször veszek fel kivágott blúzt, aztán jönnek a megjegyzések is, de néhányan csak diszkréten nézik az ikreket.különösebben nem zavar.
2009. okt. 6. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Én mint férfi bevallom, hogy azoknak a lányoknak is megnézem a mellét akitől nem akarok semmit. Főként, ha van amit látni is enged belőle. :) 21/F
2009. okt. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!