Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitség . Fogyni szeretnék...

Segitség . Fogyni szeretnék de nem tudom milyen módszerrel? Fontos!

Figyelt kérdés
Kérlek irjatok par modszert ami nektek (vagy ismertek olyat akinek ) sikerut fogynia . Nagyon szűkségem lenne par bevalt modszerre .

2014. jan. 20. 20:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és 70-73 kg vagyok kb... es 18 /L
2014. jan. 20. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Tiszta kaja+ sport.Olvasd el ezt:

[link]

2014. jan. 20. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem el fogyókúrázni.

És én úgy csinálom hogy, kenyeret, krumplit, tésztás ételeket és cukros üdítőket nem iszik. 6 után tilos enni soha nem szabad jóllakottnak érezni magadat azaz soha ne zabálj be semmiből. Én így 5 kilót fogytam 3 hét alatt és következő hónapban valami sportott vezetek be. Azt neked is kell!

2014. jan. 20. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem fogyni kell, hanem életmódot változtatni. Heti 3x1-2 óra mozgás lehetőleg aerob és cardio. Megfelelő táplálékbevitel, és 5l víz naponta!

Nem tudjuk a pontos paramétereidet így csak személyesen lehetne ezt részletezni, de ez a lényege.

2014. jan. 20. 22:01
 5/8 anonim válasza:

3. válaszadóval egyet értek abban, hogy ne egyél gyorsan felszívódó szénhidrátokat, de szerintem a "6után ne együnk mert az egy rossz, sátáni dolog, és félni kell tőle mint a tűztől" nettó hülyeség, és szerintem lehet az ember nyugodtan jól lakott, csak fontos miből.

Többieknek is igaza van: megfelelő mennyiségű víz és sport.

Továbbá hozzá tenném még a megfelelő mennyiségű alvást is, nagyon fontos!

2014. jan. 20. 22:43
 6/8 anonim válasza:
5. vagyok ismét: a 6 után nem szabad enni dolgon annyit pontosítanék, hogy ehetsz 6 után, de lefekvés előtt 1-2 órával már ne, és a legfontosabb az hogy rendszeresen mindig ugyanakkor egyél.
2014. jan. 20. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Tilos jóllakottnak érezned megad?? Ezt a hülyeséget, már bocsánat! Épp az a lényege a normál életmódnak, hogy mindig addig egyél, amíg jóllaksz, se kevesebbet, se többet. A lényeg az elfogyasztott étel minőségén múlik, ha nem cukrot eszel cukorral, akkor normális alakod lesz.

Napi 5liter víz? Akkor enni csak minimális folyadéktartalmú élelmiszert lehet, meg persze gőzerővel pótolni az ásványi anyagokat, vízben oldódó vitaminokat, mert ennyivel simán kimosod őket a szervezetedből. Vízrészegség esélye is fennáll, jóból is megárt a sok.

2014. jan. 20. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!