Ha beveszem az ételt a számba rágok rajta kettőt hármat és azután kiköpöm és egész nap így akkor mindig kiköpöm az ételt és nem nyelem le attól fogyhatok? Vagy ugyanolyan mintha lenyelném?
Mennyire olvasod el a válaszainkat?
Nem nézel ki jobban ha legyengülsz és összesorvadsz, betegen fogsz kinézni. A saját elképzelésed, hogy 'jobban' nézel ki..
De ezt fölösleges leírnod, mert szerintünk meg nem néz ki jól az, aki nem eszik.
Kicsit te is alakíthatnál a gondolataidon, egy éhező sz.arul fest. Legalább.
http://www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw#t=146
Kedves kérdező, talán ez a videó mindent megmagyaráz...
Remélem nem kerülsz kórházba!
miért akarsz ennyire fogyni?
egyébként nekem is evészavaraim vannak, de az isten szerelmére, tudom, hogy beteg vagyok.
egyébként tényleg ne csináld. lógni fog tőle a melled, és a zsír ott marad. nagyon csúnya lettem én is. de a szádban már elkezd felszívódni a szénhidrát, tehát szinte mindegy, mert így meg csak a szénhidrát jut be a szervezetbe, tápanyag nem. szénhidrát ha nem dolgozod le hízlal, tápanyag nem.
inkább egyél rendesen, hidd el, szebb ha valaki egészséges, de kicsit duci, mint aki vékony, de egészségtelen.
F.asza, tehát kifostál egy csomó vizet, meg bontottál némi izmot. Jó, ha fél kiló zsírt leadtál.
Lapos segg, löttyedt csöcs, hajrá!
Hogy vagy? Remélem nincs semmi komolyabb bajod!
Jó lenne ha már időközben rájöttél volna, h butaságot csinálsz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!