Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha beveszem az ételt a számba...

Ha beveszem az ételt a számba rágok rajta kettőt hármat és azután kiköpöm és egész nap így akkor mindig kiköpöm az ételt és nem nyelem le attól fogyhatok? Vagy ugyanolyan mintha lenyelném?

Figyelt kérdés
Oké kezdjétek az oltásokat,hogy hányan éheznek két büdös nyakleves kéne neked de nem érdekel úgysem.A normális válaszokat nagyon megköszönném.

2014. jan. 20. 15:22
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Többet kéne pasiznod, és kevesebbet a társadalmi elvárásokkal foglalkoznod.

A társadalom részéről, meg is halhatsz. Ilyeneknek akarsz megfelelni? Hülye reklámoknak?

Hát nézd, nekem is vannak ideáim persze, miért nem az én ideáimnak akarsz megfelelni? Én az egészséges nőket szeretem, nem csak testileg (most lennél kb. a normál súlyodban szerintem) hanem lelkileg is (tehát nálam nem nyer a folytonos önkritika és önostorozás).

És hogy miért jobb az amit én gondolok? Nem biztos hogy jobb. De én bármelyik 'anorexiát' terjesztő divatmanipulátor majmot meg tudom fojtani a két kezemmel, de ha így egyszerűbb elképzelni, akkor egy suhintással átvágom a nyakukat, mert káros az amit terjesztenek, szerintem. Tehát amikor olyan elvárásoknak akarsz megfelelni, hogy vékonyabb és vékonyabb legyél, akkor vedd úgy, hogy halottaknak akarsz eleget tenni, mert ha rajtam múlik, akkor már el is lehet könyvelni őket döghúsnak.

Mocskok, akik gyerekeket, fiatalokat tesznek beteggé az undorító divatjaikkal, marketinges hüllő söpredék. Nem vagyok ám én rossz ember, de szívesen kiélném magam és megnyúznám ezeket, a körmeiktől haladva felfelé.

Ilyen söpredékek véleménye érdekel? Ccchh.. semmi önértékelésed nincs, semmi igazi, emberi értéket nem tanultál. Rohad ez a világ..

2014. jan. 24. 10:16
 32/50 anonim ***** válasza:

Édes szívem, nem fog menni. Már olyan régóta jövök ehhez a kérdéshez, hogy trollkodni sincs kedvem.

Elmondom újra, utána mondd el, hogy melyik részt nem érted, vagy melyikkel nem értesz egyet.

Ha éhezel, a tested nem tudja, hogy miért csinálod, csak megijed, hogy nincs kaja. Ezért lelassítja az anyagcserédet (így még a szokásosnál is lassabban fogy az ember), és elhasználja, amit el tud. Az izmok magukban sok energiát igényelnek, éhezésnél ez hátrány, így hát elbontja azt. Az izom megy, a zsír marad, így leszel löttyedt, ami még a kövérnél is rosszabb.

A másik probléma, hogy a nők általában mellből fogynak a legkönnyebben, és fenékre, csípőre híznak a leggyorsabban. Ezen már szinte lehetetlen változtatni, nézd meg, hány nő szaladgál petyhüdt mellel, de tepsiseggel. Fogyóztak...

Az meg csak a tinilányok fejében létezik, hogy ha megjelensz valahol, rögtön tudják, hány kiló vagy. 5-6 kilót senki sem vesz észre, főleg akkor nem, ha az nem felesleg, hanem pl. a csontjaid nehezebbek.

Ha már ennyire érdekel a dolog, legalább olvass utána, ne éhezz ész nélkül. Utoljára mondom, hogy nem fog sikerülni, a "fogyás" csak időleges, hízni fogsz és beteg leszel.

Na? Mi érthetetlen, mi nem igaz?

2014. jan. 24. 10:37
 33/50 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van hogy nem kéne törődnöm a médiában sugárzott szennyel .de sajnos az emberek kilencvenkilenc százaléka törődik és a tökéletes vékony lányok a jók.egyébként alakulóban van egy kapcsolatom is de attól még hogy pasizok nem vonja el a figyelmemet a koplalásról.utolsó válasz adó tudom hogy csak jót akarsz de hiddel jó ez nekem és lehet tőle fogyni :))
2014. jan. 24. 18:54
 34/50 anonim ***** válasza:

Sorvadsz, kicsiszív, nem fogysz.

Sok szerencsét, remélem, nem lesz bajod.

2014. jan. 24. 19:34
 35/50 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy már nem romlik olyan sokat a világ, és amikor már tényleg nem lehet lejjebb süllyedni, akkor eljön valamiféle jobb korszak.

Szóval következő életedben Kérdező, neked is jobb lesz. Addig ilyen mentalitással fogol szívni, de hát nem csak Te. Önként választani a birka sorsot, azért az derék.

2014. jan. 24. 21:10
 36/50 A kérdező kommentje:
ti még soha nem voltatok elégedetlenek önmagatokkal?:)igen gyenge vagyok,sorvadok,fáradt vagyok nincs energiám,rossz a kedvem de végig akarom csinálni ha sorvadok akkor is legalább vékonyabb leszek
2014. jan. 24. 21:42
 37/50 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg egyik célunk a FEJLŐDÉS.

Na most én azért akarok fejlődni, mert valamilyen szinten elégedetlen vagyok a mostani önmagammal, és többet akarok.

DE amit te csinálsz, az nem fejlődés, te azért vagy elégedetlen magaddal, mert mások akaratát hagyod érvényesülni magadon, és mások akarata az, hogy te VISSZAfejlődj. Azaz betegebb, gyengébb, manipulálhatóbb légy.

Mi meg előre próbálunk haladni, és nem mások elvárásai alapján, hanem ésszerű, saját elvárások alapján.

Én például a legmagasabb szintű harcművészetek egyikét űzöm, ami óriási testi és szellemi változást tesz lehetővé.

Te koplalsz és sorvadsz.

Elég kontrasztos a két út közötti különbség?

Te elégedetlen vagy magaddal, és gyengülsz.. Én elégedetlen vagyok magammal, és évek alatt olyan erőre teszek szert, ami akár még páratlan is lehet, de biztosan párját ritkító (persze teszem ezt a saját elvárásaim és szórakozásom miatt).

Nyilván eltérhet az értékrendünk.. de te tényleg úgy érzed, hogy a tied a helyén van?

2014. jan. 24. 21:53
 38/50 anonim ***** válasza:

Szerintem negyedszer írom le, hogy nem vékonyabb leszel, hanem fonnyadt.

Ha elérted a súlyt, mit teszel? Eszel újra? Vissza fog jönni a duplája, de már csak zsírban. Vagy inkább nem eszel? Akkor meghalsz. (Egyébként ha ezt csinálod, pár hét múlva kórházba mész, feltéve, hogy a szíved bírja addig. De semmiképp nincs hátra egy hónapod.)

Ha tényleg igaz minden, amit leírtál, nagyon gyorsan pszichiáterhez kell menned, mert életveszélyben vagy.

2014. jan. 24. 22:55
 39/50 A kérdező kommentje:
Igaz minden amit leírtam:)nem érdekel hogy sorvadok délután legalább vékonyabb leszek és jobban fogok kinezni
2014. jan. 26. 00:40
 40/50 A kérdező kommentje:
A délutánt nem akartam hozzá írni csak gyorsíró van a telomon.
2014. jan. 26. 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!